Най-малкото има много по-малко електроника
А и 10 коня са си 10 коня
musura написа:Li4o, разликата идва от вида горивоКР-а с 95 гори повече, от обявените данни
А за проблемите с инжекциона - да, трудно откриваемо е да видиш кое вакуумче се е прецакало
Иначе и аз съм на същото мнение - 10 кончета са си 10 кончета отгоре
А и Niko е прав, просто двата мотора са почти еднакви - взимаш един ПЛ, сменяш всмукателния колектор, разпределителните валове и махаш катализатора и поличаваш едни +10 кс.
musura написа:..... А за проблемите с инжекциона - да, трудно откриваемо е да видиш кое вакуумче се е прецакало
....
paco написа:Чудна тема![]()
KR-a върви малко повече
PL-a е с по-оптимизирана инжекция и гори по-малко а върви почти колкото KR
Няма такова нещо като ковани бутала при PL-a.
Аз бих избрал PL-a като ежедневна кола.
РАСО
Li4o написа:UK GTI 16v написа:.... Диагностиката е лесна стига да имаш вакуум тестер, ръководство за ремонт и мултицет...
То по тази логика диагностиката на ПЛ е още по-лесна - стига да имаш подръка компютъризиран ЕлКон-уред...
UK GTI 16v написа:КR е с ковани бутала и мотовилки, както има и маслени дюзи под буталата за допълнително охлаждане. Bosсh К-Jetronic е изключително дурако устойчива горивна система, която е и податлива на тунинг за разлика от тази на ПЛ... Диагностиката е лесна стига да имаш вакуум тестер, ръководство за ремонт и мултицет...
П.П. Никой не ползва PL за база на състезателни мотори а само КR или ABF. Що ли?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 79 госта