помощ за кр- изгасна
- dimit1r89
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: помощ за кр- изгасна
колега аз карам голф 2 гт преди да ми изгори помпата зе да тресе се едно е на голяма предавка с малки обороти давам на ниска предавка същата работа и огасна и не запали повече и сменях бензинова помпа не я оставаи с малко бензин шото и ти ше сменяш ама и моита отначало така гаснеше ако като запалиш колата помпата се чува мн силно занчи скоро ще я сменяш аз бая време търсих за моита дано да не е помпа при теб
- neron-besniq
- Автомобил:
- Двигател:
golf_mania_jambol написа:PL 16v написа:golf_mania_jambol написа:странното е ,защо след като стои 5 минути и пали и след минута изгасва...и така може цял ден
като изгасне извади кабела от бубината към делкото,закрепи го на колекторане хвърли лии искара датчика в делкото е...Хол![]()
аз така,много се блъсках с ПЛ,отивам на дърпане до сервиза пробват го и работи,тръгвам и на другия ден пак на дърпане..,оставям и след известно време пали
ще го проверя ,значи ако изкара искра е от датчика на хол такали....
Реле 30 но не е от него,специално този мотор има два датчика и ако единия не работи компа взима инфо от другия,може да работи и с извадена букса на делкото!Самия датчик на Хол взима захранване от компа.Оня ден отстранявах същия проблем на моята кола.Оказа се замърсена букса на компа и от там нередовно захранване на делкото с ток!
- neron-besniq
- Автомобил:
- Двигател:
пробвай ако пак ти направи така да откачиш буксата на датчика на Хол от делкото за 4-5 сек и пак пробвай да запалиш !
- gyleto
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: PL 1991
Датчик на хол само от него е,имах този проблем едно време 

- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
колеги сега отивам да я правя като се върна 6те споделя за проблема
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Датчик на Хол.Мой приятел имаше същия проблем само,че с един Фиат.
Мене ми е интересно защо гасне колата като позагрее и защо пали след 5-10 минути като изстине.Какво общо има датчика с температурата.
Мене ми е интересно защо гасне колата като позагрее и защо пали след 5-10 минути като изстине.Какво общо има датчика с температурата.

- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
колеги оказа се проблема от алармата-имобилаизера...като изгасна не отива6е ток към бензиновата помпа,нямаше и ток на свещите..имаше разпоен кабел на буксата на алармата....
благодаря на вси4ки ...
благодаря на вси4ки ...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”