Венто 1.8 ААМ гасне в движение
- kaloqn_bachev
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Венто 1.8 ААМ гасне в движение
извинявам се не съм прочел че го прави само на бенз 
винаги ли го е правила това или от сега по принцип се туря един симулатор се води като си с газ за бензина да не изгасва като караш на бензин
колегата е прав пробвайда откачиш акумолатора и после ако тръгнеш на бензин и нямаш проблеми добре обача пак ще стане да почне да ти изгасва и незнам дали имаш тоя симулатор
Проблема не мога да кажа от кога е, тъй като аз паля само сутрин на бензин (за няколко минути докато позагрее) и след това прехвърлям на газ. В общи линии като реших да я покарам известно време само на бензин, и го забелязах. В резервоара никога не съм оставял по-малко от 10 литра.
Вчера сервиза с манометъра беше затворен, явно момчетата са ги викнали да спасяват някой на пътя
, та не можах да замеря налягането, но за сметка на това направих някой друг тест. Най-лесно беше с контролна лампа към бензиновата помпа (крушка 5 вата от габарит Т10) и я боцнах отпред при мен да виждам кво става. И сядам и карам. Обиколих цялото околовръстно, до Метро и обратно, после из квартала, няма проблеми
И колата си има ряз, не е като да няма, на 2-ра я изпънах и вдигна близо 100
. Викам си "чакай да я разкача таз лампичка". Махнах едното краче, и като покарах малко и изгасна
Закачих лампата и вчера и днес не е гаснала
Ха сега де

Вчера сервиза с манометъра беше затворен, явно момчетата са ги викнали да спасяват някой на пътя
Колеги, вече седмица карам колата и няма проблеми с гасненето
Имам закачен контролен светодиод на входа на бензиновата помпа, и няма ядове. На ръба бях да я нарежа или продам, явно се е уплашила бангията мръсна
Появи се друг, лек проблем, не е болка за умиране, но да попитам :
Сутрин като я запаля и около минута-две се чува че двигателя не работи равномерно, все едно прекъсва
Като я покарам малко и стабилизира работата. Стъпков мотор може би?
Появи се друг, лек проблем, не е болка за умиране, но да попитам :
Сутрин като я запаля и около минута-две се чува че двигателя не работи равномерно, все едно прекъсва
- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Уплашила се е от майстора
Възможно е да е от моторчето за празен ход, виж дали мърда дросела на празен ход.
Възможно е да е от моторчето за празен ход, виж дали мърда дросела на празен ход.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”