rudoni написа:той не иска да му се обяснява! прави си го САМ!
Колега ще се въздържа от коментар в/у твоя коментар, защото по умния отстъпва. Ще те оставя да си мислиш това което си мислиш.
rudoni написа:той не иска да му се обяснява! прави си го САМ!
zlatko83 написа:Колега според мен са имали предвид, че око дюзите не впръскват горивото както трябва не се получава добра горивна смес,която да се възпламени.И съответно има остотъци които се стичат по цилиндара.Все пак там си има някакви минимални разтояния.
Ако това не е точно така моля да не ме плюят колеги които разбират повече. Все пак не съм професионалист.Такаче нека не се хабят нерви и усилия да бъда оплют а да се обясни на колегата за какво става въпрос.
rudoni написа:да ,и съм бил прав с последния си пост!ти не искаш да приемеш други мнения.не специалисти казват ,че от там ти е проблема,а ти почваш да ги учиш! не така!да! проблемът ти е от удължено впръскване или от неправилно изгаряне на горивото!а за това си има други причини!търси ги!
rudoni написа:никого не плюя ,не обиждам , а коментирам написаното в поста! не съм учен ,но съм учил за което имам сервиз в който работя ,а сутрин преподавам точно това- ДВГ(двигатели с вътрешно горене) и експлоатация ,диагностика и ремонт на ДВГ и авто трансхортна техника!![]()
А, ако си от Варна иди в техническия катедра ДВГ и се консултирай.обяснението за влизане на гориво в картера при бензино впръскващите системи е :
1.неправилно и непълно изгаряне на горивната смес ,при което неизгорялата част кондензира и влиза в картера.причини -неизправна запалителна система.
2.преобогатяване на горивната смес на студен двигател - при което при старт на студен двигател ,горивото се кондензира по студените стени на цилиндъра (а не е в аерозолно състояние)и се стича по тях в картера.причини - от датчици ,през дозиране, впръсквачи(дюзи) а може и неизправен ЕБУ.иска прецизна диагностика , а не четене на грешки!
3.работа на студен двигател.колата пътува на къси разстояния.причини -първата половина от точка 2.
всички тези неща са описани в учебниците в раздел "Действителни процеси в ДВГ" и по точно -Пускане на студен двигател и стабилизиране работата му на празен ход.
всичко е наука!успех в търсенето!
може да съм пропуснал нещо(това е най-кратко казано) за което моля да бъда извинен!
rudoni написа:неееееееееееее колега! колега -бъдещ инженер!![]()
Cypariss написа:и ето за какво иде реч, сегменти, взе да духа от капачката на маслото и то доста и да мирише от нея на бензин, някои да ми каже дали само със сегменти ще се размина, не ми се вярва отворя ли двигателя ще излязат още много неща ама все пак търся успокоение.
moreg написа:Cypariss написа:и ето за какво иде реч, сегменти, взе да духа от капачката на маслото и то доста и да мирише от нея на бензин, някои да ми каже дали само със сегменти ще се размина, не ми се вярва отворя ли двигателя ще излязат още много неща ама все пак търся успокоение.
Колега сегменти се сменят ако колата ти е била прегрятаИли ако е минала милион километра, в което се съмнявам или пък ако е карана без масло или с лошо масло, което е малко по вероятно, разкажи малко повече за историята на колата??? Щом не харчи масло недей пипа сегментите, по вероятно да имаш скъсана гаарнитура някъде за да влиза тоя бензин в маслото, недей кара така колата докато не я оправиш.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 184 госта