mileniumdm написа:мотора е на 100000км как да го сменя!!!:(
....
За 10 годишна кола е малко съмнително, но може....
AUDI написа:Купи си 2.0 115 коня(ABK ако не се лъжа) на старо около 500 лева и продай своя за около 200-300 лева
pacoboy написа:AUDI написа:Купи си 2.0 115 коня(ABK ако не се лъжа) на старо около 500 лева и продай своя за около 200-300 лева
Е на такъв найш къв ластик му напраих,направо не разбра кво стана!
И аз съм с 1,8 Мi 90 катъра,онзи както е с 25 коня отгоре така и аз бях с 2,5м пред него на 2км. дръпка![]()
Така че много зависи от състоянието на колата ти.Моята беше пълен толуп при тръгване,докато не разбрах,че ми боксува съединителя,отначало не се осеща и се чудих защо толкова бавно потегля.Смених феродов диск (само) и стана "изтребител".Сега се осеща как на чист асфалт и на втора гумите превъртат (195/50 R15).
И аз отначало мислех за чип,мип,ровене из ДВГ,пилене милене,смяна на вал,но за каквоЧе най добре смяна на кола отколкото разходи и ходене по мъките след това
,не е ли така.
След като си смених феродовия диск,сложих един въздушен филтър,смених и горивен,катализатора е аут,сега смених и гумите на KOKO gti ги взех моя размер летни и съм много доволен от колицата си.
Но за по зарибени и паралий няма проблеми да си играят,НО аз не съм от тях,така че лумчи гас или бензин,стъпка от време на времеи тва е.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 67 госта