Голф 3 1.6 101 коня придърпва
Re: Голф 3 1.6 101 коня придърпва
Дали е стъпков мотор или клапан за празен ход,става въпрос за едно и също нещо казано по-различен начин.Трябвало да почистиш първо твоя преди смяната.
-
- Автомобил:
- Двигател:
здравеите колеги аз сам от варна и сам сас аек с обикноенна газова и когато щях да си сменям свещите в които и магазин да сам ходил са ми казвали че кола която е на газ се кара с еднополуосни свещи и взех беру-4.50 бр . поздрави
- mitaka 19
- Автомобил:
- Двигател:
привет колеги и аз имам тоя проблем,някой ще сподели ли как се чисти това моторче за празния ход и с какво?да попитам а това може ли и от неработеща ланда сонда да се получава?
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
mitaka 19 написа:привет колеги и аз имам тоя проблем,някой ще сподели ли как се чисти това моторче за празния ход и с какво?да попитам а това може ли и от неработеща ланда сонда да се получава?
да може да предърпва от прецакана ламбда сона един познат го имаше този проблем на Tigra 1.4 16V
- dushanov
- Автомобил: Seat Toledo 2
- Двигател: AGN
mitaka 19 написа:привет колеги и аз имам тоя проблем,някой ще сподели ли как се чисти това моторче за празния ход и с какво?да попитам а това може ли и от неработеща ланда сонда да се получава?
AEK има стъпков мотор или там както се нарича. Почиства се лесно: сваляш буксата, маркучите. Пълниш го с бензин или друго почистващо средство и лашкаш като коктейл.

п.с. Ако имаш мерак може по същия начин да си почистиш дросела и дебитомера за "пълно" удоволствие от свършената работа! Успех!
- mitaka 19
- Автомобил:
- Двигател:
много благодаря колега-dushanov за подробно описване,дросела и дебитомер съм ги чистил
и дано се оправи

при мен придърпването се дължеше на кабелите, най-често стари кабели правят искри... те са си консуматив. Сложих оригинални BREMI и сега всичко е ОК. Успех
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”