голф 3 1,8 - друса на бензин.
- vaiper 1
- Неграмотен
- Автомобил: Pasat
- Двигател:
Re: голф 3 1,8 - друса на бензин.
Температурен датчик провери 

- zazolin4o
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: AAM 1993
смених го дачика и сичко се опраи благодаря колеги 
- krasimir_gti
- Автомобил:
- Двигател:
смени си темп.дат4ик
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
и аз имам същия проблем на 1,6 абу мотор,само че след смяна на няколко датчика проблема си остава.....някакви други предположения...и обяснения как се почиства дюзата,че имам големи съмнения спрямо нея?
- vaiper 1
- Неграмотен
- Автомобил: Pasat
- Двигател:
nikolai_an написа:и аз имам същия проблем на 1,6 абу мотор,само че след смяна на няколко датчика проблема си остава.....някакви други предположения...и обяснения как се почиства дюзата,че имам големи съмнения спрямо нея?
Ултразвук се почиства тарсиси 2 ра рака и я сменяи като 2 ри вариант от ибиса стават
от 1,8 сащо 
- zazolin4o
Колеги елкона му е работата само там ще ви кажат най точно но трябва да е някой които разбира много щтот повечето неразбират поне аз съм останал с такова впечатление при мене проблема беше следния :
1 - Датчик за температурата на въздуха (той се намира ж моното по точно чашката която даржи инжектора това е датчика)
2 - Ламбда сонда
3 - ГАЗОВА ОРЕДБА ( ако я е правил някой никадърнк както в моя случаи нямах парно грам магнхаго елконаджиите и парното уживя )
4 - Нови кабели 130 лв струваха ми се малко множко но раликата е удивителн
Който има подобен проблем да види също и фланеца който даржи моното към колекторите ако играи влиза въздух който бърка темп. датчик в моното ... общо зето 300 лв и колата е като от завода
И друг проблем имаше постоянно хвърляше вода от некадърно поставяне на ГАЗОВА УРЕДБА
И един савет от мен неси слагаите газови на колите освен ако не е с газов инжекцион или е някои тъмен гараж . Надявам се да помогна на някои
ако има такъв проблем 
1 - Датчик за температурата на въздуха (той се намира ж моното по точно чашката която даржи инжектора това е датчика)
2 - Ламбда сонда
3 - ГАЗОВА ОРЕДБА ( ако я е правил някой никадърнк както в моя случаи нямах парно грам магнхаго елконаджиите и парното уживя )
Който има подобен проблем да види също и фланеца който даржи моното към колекторите ако играи влиза въздух който бърка темп. датчик в моното ... общо зето 300 лв и колата е като от завода
И друг проблем имаше постоянно хвърляше вода от некадърно поставяне на ГАЗОВА УРЕДБА
И един савет от мен неси слагаите газови на колите освен ако не е с газов инжекцион или е някои тъмен гараж . Надявам се да помогна на някои
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Re: Друса на бензин !!!
bobocamaro написа:Това не е вярно, в мотор контролера има електролитни кондензатори на които им трябва време да се разредят.
Аз залагам на нагар по свещите.
А ресет релето????Чака ли кондензаторите?
- zazolin4o
при махане на клемата на акомулатора при мотор моноинжекция мономонотроник ААМ няма смисал защото компа запазва грешките няма файда от махане на клемата единствения начин е да ги истрият с компютър .
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: Друса на бензин !!!
joker написа:А ресет релето????Чака ли кондензаторите?
joker, говориме за период на махане клема.
Ако обичаш, не ти се бъркам в патологиите. Не ми обяснявай нищо за електроника.
- freshk0
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ABU 94
zazolin4o написа:смених го дачика и сичко се опраи благодаря колеги![]()
и след 1 месец
zazolin4o написа:Колеги елкона му е работата само там ще ви кажат най точно но трябва да е някой които разбира много щтот повечето неразбират поне аз съм останал с такова впечатление при мене проблема беше следния :
2 - Ламбда сонда
Който има подобен проблем да види също и фланеца който даржи моното към колекторите ако играи влиза въздух който бърка темп. датчик в моното
Не се заяждам просто и аз имам същия проблем и не схванах.
Не разбрах от темата, дали разбра кое си сменил и си се оправил:
1-Температурния датчик на антифриза, този който дава инфо за таблото и за компютъра
2-Температурния датчик на моното
3-Ламбда сонда
4-Ремонт на газовото
5-Кабели свещи
- zazolin4o
След месец защото си мислих че сам оправил проблема само с темп.датчик на водата два три днинеми прави проблеми после пак почна същата магария ядосах се че немога да отстраня проблема и реших да купувам друга кола както и да е и преди да я купя си казах защо да не и напрая последно една диагностика се пак са 30 лева а онази кола 2000 след диагностиката ми казаха какво и е и реших да дам някои друг лев последно излезе ми към 300 лева сичко и тези неща които изброих по горе ги оправихме и махнах газовата уредба и колата е като нова .Общо взето колега ако имаш и типроблем по добре я качи за една диагностика и щети кажат какво и е по елетрониката едва ли можеш да разбереш какво и е . успех с отстраняването 
- zazolin4o
Само още нещо писал си ремонт на газово не ремонт махане се едно е като преди да го сложа изцяло и само на бензин .
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Тя колата ти си е имала проблемите, просто с газовата са се задълбочили. Кабелите ти са били за смяна предполагам и преди да ти сложат газовото. Т.е. монтираш газова с неизправно работеща на бензин кола и после псуваш газаджиите 
- zazolin4o
преди да сложа газовото колега колата си беше абсолютно в ред газовото го сложих защото исках да има не заради икономии и спестяване от бензин и неги псувам просто казвам че има много никадърни .
- icemenn
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
zazolin4o написа:при махане на клемата на акомулатора при мотор моноинжекция мономонотроник ААМ няма смисал защото компа запазва грешките няма файда от махане на клемата единствения начин е да ги истрият с компютър .
това не е вярно колега.Казвам го от опит
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”