Голф3 АБФ - Недаржи равномерни обороти
- Ugeorge
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Голф3 АБФ - Недаржи равномерни обороти
Почисти дроселовата клапа и стъпково моторче и си на 6. Не съм убеден дали АБФ-а има стъпково моторче, ако няма само дросела и с готов. Тъй като колата казваш че го прави и на газ и на бензин отхвърляме дюзи, темп датчик, МАП сензор.
- mirogti1983
- Автомобил:
- Двигател:
пак е сашата работа замислем се да идя да изчистят диузитре на ултра звук да неправqт и те нещо
Последна промяна от vanko_5 на Сря 21 дек 2011 22:47, променено общо 1 път.
- batko_miro
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: CHGA 2010
Огледал ли си вакумите дали всичко е наред?
- Gal
- Автомобил: МК7
- Двигател: DCYA 2018
Този български език къде сме го учили точно? Как да те чете човек, а пък и как ли да ти отговори?
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Провери дросел ключа(онова с двата кабела).
-
- Автомобил:
- Двигател:
колега и моят абф прави така,проблемат ми се поеви когато махнах катализатора и сложих права траба,до преди това колата работеше отли4но,но след махането на катализатора около седмица беше добре,след това запо4на да мени оборотите както при теб,след месец два това менене на оборотите запо4на да се слу4ва все по 4есто дори когато спра на стоп и колата е на свободна понякога гасне от това менене на оборотите,та мисля 4е проблемат и при теб се е появил след премахването на катализатора. и аз все още не съм отстранил проблемат ,ако има компетентни колеги да дадат мнение .благодаря
Точно тогава се появи колега замислел сам да отвотя кутията на ваздушния филтар и да махня фунията от която взима ваздух зада зима от по голям отвор да пробвам и така
- batko_miro
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: CHGA 2010
Ама тия вашите катализатори запушени ли са били или? Не сте ли чували, че на abf ако не му е проблемен катализатора не е полезно да се пипа, ако не му разбираш
Сега поне повече ли вървят каляските без катализатор и кюнци?
А кому е нужно нещо работещо да се пипа, сам си написал, че колата е работила отлично... Не се заяждам, дано си оправите проблемите

svarata написа:махнах катализатора и сложих права траба,до преди това колата работеше отли4но
А кому е нужно нещо работещо да се пипа, сам си написал, че колата е работила отлично... Не се заяждам, дано си оправите проблемите

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”