Почистване на фаровете отвътре ?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
isho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот isho » Сря 08 ное 2006 22:40

lilo_stich написа:ишо,нищо няма да направиш така.Прапарата впоследствие ще влоши отражението на рефлектора.Номера е да ги почистиш с чист парцал или кърпа

Maй си прав понеже говорих с един приятел, който каза, че преди години си ги е чистил с препарат и след известно време фаровете му са се ''матирали'' и отражението се е бъгнало... така, че май ще си карам така. Сложих си едни крушки Osram Silver Star +50% и мога да ви кажа, че сега нощта за мен е ден ! :)

Потребителски аватар
Pavcho2
Автомобил: Golf Mk4 GTI
Двигател: 1798 Т AGU custom intake
Контакти:

Мнениеот Pavcho2 » Чет 09 ное 2006 11:47

isho написа:
lilo_stich написа:ишо,нищо няма да направиш така.Прапарата впоследствие ще влоши отражението на рефлектора.Номера е да ги почистиш с чист парцал или кърпа

Maй си прав понеже говорих с един приятел, който каза, че преди години си ги е чистил с препарат и след известно време фаровете му са се ''матирали'' и отражението се е бъгнало... така, че май ще си карам така. Сложих си едни крушки Osram Silver Star +50% и мога да ви кажа, че сега нощта за мен е ден ! :)

От къде ги взе, колко $ и колко вата са колега ?:)

Потребителски аватар
feb
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот feb » Нед 12 ное 2006 2:54

Pavcho2 написа:
isho написа:

В Метро бяха около 25 кинта двете (Н4).
12V - 60/55W - P43t
Крушките са супер! :)
Пише, че животът им е наполовина на обикновените, ама аз лично предпочитам да ми е светло. :)

[url=http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=21814&highlight=%F1%F2%FA%EA%EB%EE]A oтносно фаровете и стъклата им...
[/url]
:)

Потребителски аватар
G3CL_AEE_1.6FI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот G3CL_AEE_1.6FI » Вто 14 ное 2006 16:31

[quote="feb"][quote="Pavcho2"][quote="isho"][quote="lilo_stich"]ишо,нищо няма да направиш така.Прапарата впоследствие ще влоши отражението на рефлектора.Номера е да ги почистиш с чист парцал или кърпа[/quote]
Maй си прав понеже говорих с един приятел, който каза, че преди години си ги е чистил с препарат и след известно време фаровете му са се ''матирали'' и отражението се е бъгнало... така, че май ще си карам така. Сложих си едни крушки Osram Silver Star +50% и мога да ви кажа, че сега нощта за мен е ден ! :)[/quote]

От къде ги взе, колко $ и колко вата са колега ?:)[/quote]

В Метро бяха около 25 кинта двете (Н4).
12V - 60/55W - P43t
Крушките са супер! :)
Пише, че животът им е наполовина на обикновените, ама аз лично предпочитам да ми е светло. :)

[url=http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=21814&highlight=%F1%F2%FA%EA%EB%EE]A oтносно фаровете и стъклата им...
[/url]
:)[/quote]

И аз си сложих такива преди време и също съм много доволен!!!, само, че като се зачетох в упътването се оказа, че светлинния поток е с 30% по-голям от стандартния (а не както е в рекламата - с 50%), а живота им е 3 пъти по-малък - 160 часа (вместо 450 часа при нормалните). Иначе и аз ги купих на същата цена.
НО КАТО ЦЯЛО РАЗЛИКАТА В СВЕТЕНЕТО СИ ЗАСЛУЖАВА ПАРИТЕ!!!

Потребителски аватар
isho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот isho » Пет 17 ное 2006 0:24

Pavcho2 написа:
isho написа:

Ами ходих до Практикер, но бяха свършили и от там директно в Метро...
12V - 55/60W Н4 и струват 25,84лв компелкта
определено тия крушки са супер, светат наистина много добре ! :)
Вярно, че живота им е наполовина от нормалната крушка, но предпочитам да ми е светло, а не да карам с доживотни крушки който светят като свещ ! ;)

Още веднъж да кажа: Всеки, който не е доволен от силата на фаровете си да си купи Osram Silver Star +50% и да забрави за проблема :)Да кажа също, че не съм рекламно лице на Осрам, просто казвам, че съм много доволен от техните продукти :wink:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”