[quote="feb"][quote="Pavcho2"][quote="isho"][quote="lilo_stich"]ишо,нищо няма да направиш така.Прапарата впоследствие ще влоши отражението на рефлектора.Номера е да ги почистиш с чист парцал или кърпа[/quote]
Maй си прав понеже говорих с един приятел, който каза, че преди години си ги е чистил с препарат и след известно време фаровете му са се ''матирали'' и отражението се е бъгнало... така, че май ще си карам така. Сложих си едни крушки Osram Silver Star +50% и мога да ви кажа, че сега нощта за мен е ден !

[/quote]
От къде ги взе, колко $ и колко вата са колега ?:)[/quote]
В Метро бяха около 25 кинта двете (Н4).
12V - 60/55W - P43t
Крушките са супер!
Пише, че животът им е наполовина на обикновените, ама аз лично предпочитам да ми е светло.
[url=http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=21814&highlight=%F1%F2%FA%EA%EB%EE]A oтносно фаровете и стъклата им...
[/url]

[/quote]
И аз си сложих такива преди време и също съм много доволен!!!, само, че като се зачетох в упътването се оказа, че светлинния поток е с 30% по-голям от стандартния (а не както е в рекламата - с 50%), а живота им е 3 пъти по-малък - 160 часа (вместо 450 часа при нормалните). Иначе и аз ги купих на същата цена.
НО КАТО ЦЯЛО РАЗЛИКАТА В СВЕТЕНЕТО СИ ЗАСЛУЖАВА ПАРИТЕ!!!