Голф2 1.6 - проблем с оборотите.
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Re: Поредния пРоблемм...
Дам срещу 40-60лв за нов тампон сигурно 

- zvera92
- Автомобил: Vw Passat
- Двигател:
Re: Поредния пРоблемм...
ЕЕеебахти гумата ,такива пари ли са ??
Нема да стане,баси голфа той се неспира бе. 

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф2 1.6 - проблем с оборотите.
Трудна е диагностиката по нета! 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Няма 60лв глупости аз си взех за няма и 30 лятото си го смених.Дори да е тръгнал да ти сложат малко силикон ще изкараш поне още година.Наистина си виж всичките глупости,филтърни кутии ,маркучи глупости.Ако не остава тампона.Гледам си от София ,ако искаш да ти кажа къде да отидеш при един човек,който няма начин да не ти оправи колата.Ако не те закача на стенда за настройка няма и да ти вземе повече от 10-20лв,но при положение че си въртял изпарителя на поразия ще е хубаво и там да ти нагласи нещата.Тогава ще ти вземе към 40,но се качваш и караш и забравяш за ядове.
- zvera92
- Двигател:
Кво означава на поразия
?Въртял съм само това за оборотите нищо друго,а за човека ако ми говориш за vit_autosofia го знам ,но в краен случай ще се запознаем с него
.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Не ти говоря за него.В смисъл и той може да ти свърши работа,далечко ми е и последните години не съм ходил при него,в смисъл не толкова че ми е далечко,а просто нямам път към Орландовци,иначе въртя цяла София почти всеки ден,но по работа,и няма как да оставя колата за час -два при някой да я прави.А и той по спомен малко се мръщи на газови,ако бъркам да ме прощава,много го уважавам наистина Люси си разбира от работата
Ако искаш да ти дам кординати на човека драсни бележка.

- zvera92
- Двигател:
Еми дай може да потрябва. 

- zvera92
- Двигател:
Takaa почна да става якоо зле колата!Сутринта едвам запали и като почна едно гърмене,пукане абе направо не ми се говори.Сега проблема е ,че трябва да сменя дистрибуторната капачка и палеца,защото не са сменявани от много време,и е почти станала на нищо,а това май се води като консумативи.Да ми кажете ориентировъчна цена или направо линк,за да видя какви пари да си приготвям.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Я сподели малко повече.Като поработи малко оправя ли се пукането и прекъсването ,или постоянно си прекъсва.За начало ги забърши малко.Иначе палец е 7-8лв,капачка за делко бош хубава на беру е малко под 40 купувах лятото.За дюселиер е по-евтина.И двете на беру ги взех от ТехКо http://www.tech-co.bg/ и съм доволен.
Ама обясни повечко за тия пукания и прекъсвания че може и да е от вакумите на карба.
Ама обясни повечко за тия пукания и прекъсвания че може и да е от вакумите на карба.
- zvera92
- Двигател:
Човек днеска тръгвам да паля ,и след бая въртене някво запали,след което тръгвам с пълна газ и неможе да пребоксува на снега ПРЕДСАВИ СИ колко е зле.След което изобщо се нервирах много и я оставих и не съм я пипал.Топла студена едно и също положение.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Почисти малко капачката и палеца.Питах те като поработи какво става ,защото нали беше пипал маркучите по карба от вакум може да се получи така,но само на бензин,на газ не влияе това.Ако и на двете горива и позагряла ти прави мизерии значи е от тоците и можеш да тичаш наистина за палец и капачка.Ако ги сменяш задължително и двете.Ако смениш само капачка наръбения палец ще ти я надере бързо,обратното пак.Сменят се и двете.
Странното е че от днес за утре ти се е появил този проблем,а не е валяло или нещо да си мокрил колата че да са почнали изведнъж да правят ядове,ама това не е гаранция за нищо.
Странното е че от днес за утре ти се е появил този проблем,а не е валяло или нещо да си мокрил колата че да са почнали изведнъж да правят ядове,ама това не е гаранция за нищо.
- zvera92
- Двигател:
Преди това чистих капачката с шкурка ,щото имаше яко нагар но не се оправи.И на газ и на бензин прави същото.Не знам как така стана изведнъж.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако можеш се опитай да стигнеш до там до където ти писах вчера,поне ще ти кажат кое е за смяна и кое не със сигурност.Щото така и да ти кажем отиди и купи нещо,като никой не е гледал колата.Не че една нова част ще ти е излишна,но ако в твоята има живот няма смисъл да се набутваш.Ако можем да помогнем с нещо още казвай 

- zvera92
- Двигател:
Ще пиша като има развитие 

- zvera92
- Двигател:
Интересува ме клапата на карбуратора ,кое я регулира колко да се отваря и кога,защото мислех че е термоампулата ,но изобщо не е свързано със нея.Трябва ли да има някаква пружинка до ампулата където е като лостов меганизъм ,като даваш газ и клапата се отваря??? 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”