Голфа ми нещо не върви. Възможно ли е да е от ск. кутия?
Golfstrom написа:Колега,от филмчето не се разбира ти ли връщаш газта на 5200 или прекъсвача изключва? Ако е второто,проблемът ти по скоро е центровка...При мен,от неправилно зацепено делко прекъсваше точно там.
Аз я връшам

Очевидно (поне за мен) е че нямам проблем, щом и дргите колеги с такъг голф казват че и при тях е така.

andro_v написа:Не си ли я пробвал досега?Тц,тц,тц,срамота....пробвай на 2-ра,3-та,1-ва ако искаш.
Хехехе - разбирасе че НЕ съм

Казвали са ми че ако вляза в червеното и го държа в такива обороти 2-3 секунди може да пожелая успех на двигателя в отвъдното

П.п. Значи няма опасност да го "разваля", след като има такава защита?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Офф,честно казано незнам;ако аз не си вкарам колата поне един път в червеното на ден,все едно не съм я карал,ама това не е начина за икономично шофиране.Кофти е когато прекъсвача се задейства при някое изпреварване на 3-та примерно.
На 2-ра вдига към 90км/ч до прекъсвача.На 3-та към 125-130км/ч,на 4-та не знам,на 5-та ще стигне до прекъсвача,ОБЕЩАВАМ...Мухахаха
EDIT:Баща ми с бившото ми Форд-че Орион 1.4Ми кара от София до Пловдив с пълна газ и не умря и още вози новия си собственик.
На 2-ра вдига към 90км/ч до прекъсвача.На 3-та към 125-130км/ч,на 4-та не знам,на 5-та ще стигне до прекъсвача,ОБЕЩАВАМ...Мухахаха

EDIT:Баща ми с бившото ми Форд-че Орион 1.4Ми кара от София до Пловдив с пълна газ и не умря и още вози новия си собственик.
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Hertz написа:andro_v написа:Не си ли я пробвал досега?Тц,тц,тц,срамота....пробвай на 2-ра,3-та,1-ва ако искаш.
Хехехе - разбирасе че НЕ съм![]()
Казвали са ми че ако вляза в червеното и го държа в такива обороти 2-3 секунди може да пожелая успех на двигателя в отвъдното
П.п. Значи няма опасност да го "разваля", след като има такава защита?
В червеното няма как да влезеш (говорим, ако нищо не е пипано по мотора), защото точно преди него ти прекъсва горивоподаването и колата един вид "забива".
Ако нищо не е правено по-колата може да ситгнеш точно до червеното, ако си на газ може да газиш с червената зона без да удари т.н "прекъсвач"
При мен колата си влиза спокойно на бензин в червеното и нищо и няма от както съм я купил, издържа две смени на маслото даже и си върви прекрасно.
Пък и е хубаво, чат пат да се продухва моторетката
http://www.youtube.com/watch?v=yBtIgIhKtTU
Въпроса е да не се прави на студен двигател и само когато условията го позволяват.
-
- Автомобил:
- Двигател:
На бензин е моторетката,към газта на пълен електронен инжекцион аз съм резервиран.Точно стига ДО червеното,но не влиза в него.
Ако един бензинов двигател се кара само на ниски обороти и с малка скорост се получават всякакви нагари,включително и по ламбда сондата...има нужда от издухване чат-пат,потвърждавам го от опит.
Ако един бензинов двигател се кара само на ниски обороти и с малка скорост се получават всякакви нагари,включително и по ламбда сондата...има нужда от издухване чат-пат,потвърждавам го от опит.
- driver
- Автомобил: diesel
- Двигател:
Golf 3 GTI - 115 ps.

Последна промяна от driver на Вто 09 яну 2007 23:41, променено общо 1 път.
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”