microelement написа:Много трудно се намират,а не ми се чака да ги поръчвам.
мисълта ми е че пружини 30/30 не би трябвало да са ужасно твърди дори да не са айбах
Aibach на -30мм ще свършат работа, няма да е ниска много или пък да друса.
microelement написа:Много трудно се намират,а не ми се чака да ги поръчвам.
мисълта ми е че пружини 30/30 не би трябвало да са ужасно твърди дори да не са айбах
Matematiks написа:Тая кола по принцип вози като каруца,вие залудо искате да го направите още по-зле![]()

snuupy93 написа:Много ме кефите с тия изказвания, возил ли си се в Голф 2/Поло 2? Като се возиш, ще осъзнаеш, колко хубаво вози Голф 4.
stefan4o написа:snuupy93 написа:Много ме кефите с тия изказвания, возил ли си се в Голф 2/Поло 2? Като се возиш, ще осъзнаеш, колко хубаво вози Голф 4.
По тая логика ела да те кача на моята лимузина Джета да видиш колко по-хубаво от твоето Поло вози. Ама това значи ли, че вози меко?

microelement написа:Искам да купя пружини,не съм казал че искам да е ниска без да купувам нищо...то тогава по добре да вържа пружината с два електрода и чиста работа![]()
![]()
Може и да я осакатя наистина,затова се допитвам до хорското мнение![]()
![]()

snuupy93 написа:Matematiks написа:Тая кола по принцип вози като каруца,вие залудо искате да го направите още по-зле![]()
Много ме кефите с тия изказвания, возил ли си се в Голф 2/Поло 2? Като се возиш, ще осъзнаеш, колко хубаво вози Голф 4.
След него Ауди Б4 Авант а сега А6. Каруца си е голфа (и 2 и 4)и то ужасна
и така ще направя 
Като взех колата на времето беше с такова окачване и вярно че е много стабилна на пътя ама всяка дупка/бабуна ми приличаше на евентуална щета по колата а като слязох за първи път от нея след дълъг път главата ми се клатеше по инерция още 20мин
Това да караш ниска кола в БГ е някакъв особен вид мазохизъм 
bodil4o написа:Я да попитам аз нещоИмам голф 3 с газови амортисьори и искам да му сложа пружини 30/30, но някъде бях чел, че заради газовите амортисьори нямало да мога да го смъкна толкова. Вярно ли е това? Ще има ли проблем ако сложа такива пружини? Возията не ме бърка толкова

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 57 госта