Искам да направя голфа по нисък

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
blade84
Автомобил: Vento
Двигател: AAZ

Re: Искам да направя голфа по нисък

Мнениеот blade84 » Нед 20 яну 2013 12:23

microelement написа:Много трудно се намират,а не ми се чака да ги поръчвам.
мисълта ми е че пружини 30/30 не би трябвало да са ужасно твърди дори да не са айбах :roll:

Aibach на -30мм ще свършат работа, няма да е ниска много или пък да друса.

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Нед 20 яну 2013 12:35

Тая кола по принцип вози като каруца,вие залудо искате да го направите още по-зле :shock

Хич няма да друса,даже по светофарите ще те спират със Ес класи да ти предлагат пълен бартер mhihi

Човек каквото сам си направи,никой друг не може да му го направи :wink:

snuupy93
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snuupy93 » Нед 20 яну 2013 14:03

Matematiks написа:Тая кола по принцип вози като каруца,вие залудо искате да го направите още по-зле :shock

Много ме кефите с тия изказвания, возил ли си се в Голф 2/Поло 2? Като се возиш, ще осъзнаеш, колко хубаво вози Голф 4. mhihi

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990

Мнениеот stefan4o » Нед 20 яну 2013 14:09

snuupy93 написа:Много ме кефите с тия изказвания, возил ли си се в Голф 2/Поло 2? Като се возиш, ще осъзнаеш, колко хубаво вози Голф 4. mhihi

По тая логика ела да те кача на моята лимузина Джета да видиш колко по-хубаво от твоето Поло вози. Ама това значи ли, че вози меко? :lol:

snuupy93
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snuupy93 » Нед 20 яну 2013 14:50

stefan4o написа:
snuupy93 написа:Много ме кефите с тия изказвания, возил ли си се в Голф 2/Поло 2? Като се возиш, ще осъзнаеш, колко хубаво вози Голф 4. mhihi

По тая логика ела да те кача на моята лимузина Джета да видиш колко по-хубаво от твоето Поло вози. Ама това значи ли, че вози меко? :lol:

Возил съм се на Passat 2, комби.. ми дървенийка си е. Виж Opel Vectra A... като лодка е.

Потребителски аватар
anonym0us
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anonym0us » Нед 20 яну 2013 15:16

При изпуснали амортисьори и моя Голф 3-ка вози като лодка! По принцип Голф 2,3,4 при които съм се возил возията си е тип "Ремърке"! А за спортно окачване, значи имаш камъни в бъбреците и не ти се дават пари за лекари, това го разбирам. По ниска става само със смяна на окачването. А колегата не иска да сменя окачване, затова реже 2 намотки на прожините и почва да бачка снегорин! Само ще му дам съвет да си сложи по-мек таван, че като си удря главата в тавана, да е на меко, иначе ако има люк ще трябва да го отваря, по-безболезнено е!
Не се излагай колега, сериозно ти говоря, ще те е яд как ще осъкатиш возията на колата! PEACE!

Потребителски аватар
microelement
Автомобил: Audi B5
Двигател: AFN
Контакти:

Мнениеот microelement » Нед 20 яну 2013 15:51

Искам да купя пружини,не съм казал че искам да е ниска без да купувам нищо...то тогава по добре да вържа пружината с два електрода и чиста работа :screwy mhihi
Може и да я осакатя наистина,затова се допитвам до хорското мнение :) :012: :да:

snuupy93
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snuupy93 » Нед 20 яну 2013 15:56

microelement написа:Искам да купя пружини,не съм казал че искам да е ниска без да купувам нищо...то тогава по добре да вържа пружината с два електрода и чиста работа :screwy mhihi
Може и да я осакатя наистина,затова се допитвам до хорското мнение :) :012: :да:

Във форума мнения много...купувай, ако не ти хареса, продаваш и така... :да:

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Пон 21 яну 2013 19:20

Аман от специалисти в тоя форум... Каруци, ремаркета... Като сте ербап, що дирите у форума на VW, станете членове на Бугати.
Едни ниски пружини струват 100 лв, смяната още толкова. Ако не ти хареса, после още 100 за слагане на старите пружини, или 4-500 за нови амортисиори, щото ще осъзнаеш че твоите здрави амортисиори са на финала на земния си път. И край на драмата...

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Пон 21 яну 2013 20:01

snuupy93 написа:
Matematiks написа:Тая кола по принцип вози като каруца,вие залудо искате да го направите още по-зле :shock

Много ме кефите с тия изказвания, возил ли си се в Голф 2/Поло 2? Като се возиш, ще осъзнаеш, колко хубаво вози Голф 4. mhihi

Карал съм 6 години Голф 2 GTD 1.6 :kissy: След него Ауди Б4 Авант а сега А6. Каруца си е голфа (и 2 и 4)и то ужасна 8)

Потребителски аватар
microelement
Контакти:

Мнениеот microelement » Чет 24 яну 2013 19:13

Смяната не я смятам защото имам условия,инструменти и умения да си ги монтирам сам :да: и така ще направя :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Чет 24 яну 2013 21:48

Ако колата ти е да си се кефиш ти с нея и от време на време с някой приятел/приятелка дето си падат по коли ок,ама ако пътуваш повече и особено ако се налага да возиш хора не прави тази грешка със спортното окачване :012: Като взех колата на времето беше с такова окачване и вярно че е много стабилна на пътя ама всяка дупка/бабуна ми приличаше на евентуална щета по колата а като слязох за първи път от нея след дълъг път главата ми се клатеше по инерция още 20мин mhihi Това да караш ниска кола в БГ е някакъв особен вид мазохизъм :!:

Потребителски аватар
bodil4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bodil4o » Чет 24 яну 2013 23:16

Я да попитам аз нещо :rolleyes Имам голф 3 с газови амортисьори и искам да му сложа пружини 30/30, но някъде бях чел, че заради газовите амортисьори нямало да мога да го смъкна толкова. Вярно ли е това? Ще има ли проблем ако сложа такива пружини? Возията не ме бърка толкова :screwy

Потребителски аватар
vovo6808
Автомобил: VW GOLF MK3
Двигател: ABS 1992

Мнениеот vovo6808 » Пет 25 яну 2013 20:24

bodil4o написа:Я да попитам аз нещо :rolleyes Имам голф 3 с газови амортисьори и искам да му сложа пружини 30/30, но някъде бях чел, че заради газовите амортисьори нямало да мога да го смъкна толкова. Вярно ли е това? Ще има ли проблем ако сложа такива пружини? Возията не ме бърка толкова :screwy

Нямаш грижи никакви колега слагай смело.Аз съм със такива пружини и амортесйори.Колата определено е по стабилна само че за комфорта забрави возията става майко мила.

Потребителски аватар
microelement
Контакти:

Мнениеот microelement » Пет 25 яну 2013 22:00

Почвам сериозно да се замислям за пружини 30/30 low tec от тук viewtopic.php?f=45&t=357515
Иска ми се Eibach pro kit 30/30 но поръчката от ибей е единствения разумен вариант а ми се вижда супер сложно.... :aaaaa :banghead

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”