Проблем с мотор АЕЕ 1.6i. помагайте
- spectrum
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
добре немога да разбера от какъв двигател е възможно най-съвместимия компютър ако изобщо може да се гледа така на нещата аз предполагам, че е от 1.6 101к мисля че този двигател е възможно най-близкия по комплектация и начина на работа до АЕЕ-то може и да бъркам нещо ще ме поправите ако говоря глупости ...
- nadia23
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://www.elecauto.com/ubicacion.htm
Ето тука има малко информация,която е доста непълна де.Ако намеря друга ще я постна:).Иначе излиза,че Магнети Марели доста се използва в 1.6 двигатели.
П.С.Относно моя комп...ще се разбере в понеделник:)
Ето тука има малко информация,която е доста непълна де.Ако намеря друга ще я постна:).Иначе излиза,че Магнети Марели доста се използва в 1.6 двигатели.
П.С.Относно моя комп...ще се разбере в понеделник:)
- tanokaridi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ох може и малко късно да виждам темата и да пиша колега за което се извинявам но нямах нет пред мен няколко дни!!! Да ти кажа аз съм с същият двигател и съм супер доволен! както и да е да не се отклоняваме от темата имах същият проблем и аз само дето паленето си беше ок трудно палех заради шалтера а оборотите ми бягаха давах газ а тя гаснеше като пуснех фаровете вечер и застана на светофар гаснех и тн. най близко бях един ден до unitrade-x като ми го направи и направо в него влезнах скъпо но поне да ми кажат от какво е! и там ми казаха дросоловата клапа и така и неуспяха да я настроят както васко каза проблема е от компа и клапата! не ми се искаше но ми беше писнало вече и я поръчах след една седмица я сложих пипнаха и настройките и всичко се оправи
успех колега

- Ronin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Само да кажа нещо за господата Италианци което няма общо с темата но подкрепя идеята за Италианската стока.Работя в най-големия холдинг в света който произвежда хай-тек охранителна техника,аз се занимавам с софтуерната настройка,когато модулите са произведени без значение къде всичко е ок,данни,бус шина и други,когато модула е произведен в Италия никога(Никога)не тръгват нещата от първият път и най-малко един път правят проблеми а понякога и 2-4 пъти докато ги настроим да заработят в синхрон !!Идиотска работа.....в момента живея на 100 метра от едни фабрики кадето се произвеждат електронните управления на чистачките на автомобилите мерцедес,форд,волво пак от Италианска фирма,колегата ми е работил отк в тези фирми и казва че там е пълна цигания от страна на така наречените Италианци
ад
Направо ми писна от АЕЕ.Никъде не мога да намеря комп нито на магнет марели нито друг съвместим за моя мотор.Ако взема да сложа газов инжекцион дали ще се решат проблемите с прекъсването и гасненето.
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ад
kitanov написа:Направо ми писна от АЕЕ.Никъде не мога да намеря комп нито на магнет марели нито друг съвместим за моя мотор.Ако взема да сложа газов инжекцион дали ще се решат проблемите с прекъсването и гасненето.
Мисля, че може да се сложи Бош комп на твоята. Кажи досега къде си търсил комп.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”