Габарити заден номер - от къде?
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
joker написа:DAXC написа:Ти смъкнал ли си вече крушките? Защото ако не си и колата вече е регистрирана, номера пречи да се смъкнат. А самия номер е пломбиран към капака на багажника.
как така пречи????аз моите ги смених без въобще да се занимавам с номера???!!!
На моето Венто за да се сменят крушките осветяващи номера, трябва да се смъкне първо номера. Той подпира и не позволява осветителното тяло да се смъкне. По-скоро пречи пластмасата в която се слага номера. Вероятно има различни партиди които са с различни дебелини и за това при едни може да стане подмяната на крушката без сваляне на номера, а при други не.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
DAXC написа:На моето Венто за да се сменят крушките осветяващи номера, трябва да се смъкне първо номера. Той подпира и не позволява осветителното тяло да се смъкне. По-скоро пречи пластмасата в която се слага номера. Вероятно има различни партиди които са с различни дебелини и за това при едни може да стане подмяната на крушката без сваляне на номера, а при други не.
Пич прочети кво съм написал "joker" и той го потвърди

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Огледах преди малко номера много внимателно....и DAXС също е прав,пластмасата на номера е на ръба на плафончето....просто трябват 2-3 мм за на го застъпи.....въпрос на монтаж(или пластмаса).....така може и при някои да не става без да се свали номера....то да не мислите ,че пломбата не се откача и поставя наново аааааа???
Последна промяна от joker на Чет 14 юни 2007 16:43, променено общо 1 път.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
znainainai написа:DAXC написа:На моето Венто за да се сменят крушките осветяващи номера, трябва да се смъкне първо номера. Пич прочети кво съм написал "joker" и той го потвърди
И да чете е все тая. И при планката на номера е набита в кожуха на лампите за осветяване на задният номер.
проблема не е в дебелината на планките а в ръцете на тези дето монтират номерата . да ги.. в тъпите глави - място бол , защо номера с планката трябва да се монтира толкова плътно ?
Съвет - с клещи се хваща нита отвътре и се върти леко наляо надясно за да се разхлаби. Полсе с внимателно почукване излиза.
След като се сменят крушките се монтиира планката с номера и с дървено трупче се набива нита. Подпира се от страната на номера с по яко дървено трупче и отвътре се чуква няколко пъти с чука за да се поразшири леко нита.
znainainai написа:DAXC написа:На моето Венто за да се сменят крушките осветяващи номера, трябва да се смъкне първо номера. Той подпира и не позволява осветителното тяло да се смъкне. По-скоро пречи пластмасата в която се слага номера. Вероятно има различни партиди които са с различни дебелини и за това при едни може да стане подмяната на крушката без сваляне на номера, а при други не.
Пич прочети кво съм написал "joker" и той го потвърди
Както каза Крис11 и да чета и да не чета все тая. При мен пластмасата на номера пречи. Това го установих след като исках да си сменя осветлението на номера в друг цвят. Ако пък държиш, че си прав без да си погледнал, Русе и Свищов са близко, заповядай да ми покажеш. Който се окаже прав другия черпи.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”