Поднасяне на мокър терен.
- polturgais
- Автомобил:
- Двигател:
колга едно въпросче като паркираш колата дърпаш ли ръчната , а сутрин (след като си оставил колата на ръчна вечерта )като тръгваш чува ли се пукане отзад , когато задържат накладките не може сутрина да не е тегава колата при тръгване , и а както казват другите колеги пипни дарабаните дали нагряват , ако парят са накладки , другия вариянт е реглаж
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
правило:
ако предната ос е окачена по твърдо от задната-това причинява недозавиване
ако предната ос е окачена по меко от задната-това причинява презавиване.
всичкото за коли с предно предаване.
провери си за изпуснали предни амортисьори.
ако отзад си с дискови спирачки-провери апаратите за задържане-често се получава.
ако предната ос е окачена по твърдо от задната-това причинява недозавиване
ако предната ос е окачена по меко от задната-това причинява презавиване.
всичкото за коли с предно предаване.
провери си за изпуснали предни амортисьори.
ако отзад си с дискови спирачки-провери апаратите за задържане-често се получава.
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
snoopgod написа:задсният ми мост е крив и то доста и съм нямал проблеми да карам на мокро с голяма скорост....сложи си хубави задни гуми и си готов
Много оптимистично звучи...ама дали е така???
И като сложи нови хубави гуми отзад при нарушена сходимост и деформаия на заден мост тези гуми няма ли скоро да заприличат като сликове от фомула 1????
И при крив и то доста заден мост колата да си е стабилна????
Просто противоречи но законите на физиката........
- snoopgod
- Автомобил:
- Двигател:
за какво ми е физика като знам че нямам проблеми нито на дъжд нито на сняг..а и "проблема" си е мой налиjoker написа:snoopgod написа:задсният ми мост е крив и то доста и съм нямал проблеми да карам на мокро с голяма скорост....сложи си хубави задни гуми и си готов
И като сложи нови хубави гуми отзад при нарушена сходимост и деформаия на заден мост тези гуми няма ли скоро да заприличат като сликове от фомула 1????
Просто противоречи но законите на физиката........

- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
snoopgod, насила с физика никой не те кара да се занимаваш, човека се опитва да ти каже, че с 90-100 лв и 3-4 часа работа ще си оправиш колата - 2Е е все пак. Проблема си е само твой /може дори и гумите да не ти ги съсипва бързо/ до момента, в който на някой завой с дупка и/или обратен вираж се опиташ да корегираш леко с волана и колата ти "полудее"... А ако тъкмо е преваляло и отсреща има коли и/или хора, проблема вече няма да е само твой...
Въобще не искам да се заяждам с теб, разбери ме правилно... Поздрави, късмет и безаварийни ти пожелавам...
Въобще не искам да се заяждам с теб, разбери ме правилно... Поздрави, късмет и безаварийни ти пожелавам...
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
snoopgod написа:joker написа:snoopgod написа:задсният ми мост е крив и то доста и съм нямал проблеми да карам на мокро с голяма скорост....сложи си хубави задни гуми и си готов
Просто противоречи но законите на физиката........[/quote]за какво ми е физика като знам че нямам проблеми нито на дъжд нито на сняг..а и "проблема" си е мой нали
На тебе физиката не ти трябва,ама ти на физиката с това мислене съвсем не и трябваш......има там едни нещица,казват се закони на физиката...ама това са истински ЗАКОНИ,които никой досега не е успял да промени(не като тези дето ги гласуват непрекъснато)....и който не се съобразява с тях рано или късно получава фатален урок...
А ако четеш внимателно,ще разбереш,че за да нямаш проблеми означава,че просто мостът не ти МНОГО крив.....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”