Писна ми от тия ел. стъкла

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
baby_moni
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baby_moni » Вто 04 сеп 2007 16:41

може ли да говорим на колежке,и аз махах кората но да ти кажа че не видях никакъв вариант да махна механизма :?: нямам си и на идея как ще стане,голфа ми е 2 врат и има повече място но ако предложиш нещо все ще е от полза :D :lol:

Потребителски аватар
Wish_Master
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Wish_Master » Вто 04 сеп 2007 17:23

Ами трагедият е пълна. Аз още изживявам 162-та лева, които дадох за да си оправя предно ляво ел. стъкло. 84лв някакъв механизъм(уж оригинален ама за 84лв е пълно менте) + 50лв електроника + труд. Както при колегата в един момент при качване се чу изпукване и стъклото заседна до половината. В последствие се оказа заплетено жило и счупена ролка на водача. Тъпа история. Дано да изкара доста време, а не както колегата разправя - по-малко от месец.

Потребителски аватар
baby_moni
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baby_moni » Вто 04 сеп 2007 17:41

брат,всичко е различно,аз си пускам климата и не се занимавам със стъклата,но когато ми се наложи ако ти кажа че направо изтръпвам като пусна джама и се моля да се вдигне,пък и вече свикнах да го смъквам само тогава когато имам време да го оправям,пък левия съм го подпряла с една дъска и той е неотваряем :)

Потребителски аватар
Plamen_RI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plamen_RI » Вто 04 сеп 2007 18:40

значи доколкото знам само жило не се продава, върви си комплект целия механизъм без моторчето, при мен преблема беше точно в жилото.Чувал съм че някъде правят жила по размера на старото, ама не ми звучи като вариант който ще изкара дълго.
иначе при мен шофьорското стъкло се скапа, пък ми трябва пущината защото отварям бариерата на служебния паркинг със магнитна карта, а сега ми се налага да слизам...

ПС май ще се минава на ръчки :roll:

Потребителски аватар
baby_moni
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baby_moni » Вто 04 сеп 2007 19:41

аз питах (не помня точно каде :dontknow: ) дали се продава само жило и те ми казаха че мога да си купя само жилото но щяло да е голяма играчка ако тръгна да го сменям,и затова ми предложиха да си купя целия механизъм,но аз отказах защото цената беше доста солена 150лв

Потребителски аватар
Wish_Master
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Wish_Master » Вто 04 сеп 2007 20:37

Ами... аз ползвам стъклата, защото климатика ми е развален и ми досвидя да дам 180лв за да го оправя. Е, сега хем ги дадох, хем пак не работи. Иначе механизмите се продават без моторчето. Казаха ми че оригинално моторче струва към 60лв втора ръка а ново към 200лв. Направо щях да се разрева ако трябваше и мотор да сменям. Ебаси разходите, аз за каране ли съм я взел тази кола или постоянно да я оправям :twisted:

Потребителски аватар
golf avenue
Автомобил: vw golf variant
Двигател: azj 02

Мнениеот golf avenue » Вто 04 сеп 2007 21:17

по-добре здрав механизъм от някоя морга от колкото тези topran-и дето ги продават за 70-80 лв

Потребителски аватар
baby_moni
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baby_moni » Вто 04 сеп 2007 22:46

ами и аз мисля да видя от някой тройка от моргата да си взема ако няма да мога да си я оправя сама,иначе като се замислиш да се свидиш за парите винаги ти излиза по-скъпо :lol:

Потребителски аватар
Wish_Master
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Wish_Master » Вто 04 сеп 2007 23:24

Ами проблемът е че много трудно се намират механизми за ел стъкла по моргите, просто защото много се търсят:)

Потребителски аватар
baby_moni
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baby_moni » Вто 04 сеп 2007 23:38

доста хора решават да махнат манивелите и да сложат ел,защото все пак не излиза толкова скъпо,но който има ел иска манивелка а :roll: айде чао че Сънчо май дойде :beer пък и пих 2 бири и още повече ми се доспа

РУМЕН1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот РУМЕН1 » Сря 23 яну 2008 12:39

Проблемите могат да ви решат в сервиза в Княжево тел.без_спам_моля срещу 65 лв. с 1 год.гаранция с гаранционна карта да не повярваш европейска работа но лично на мен ми решиха проблема за постоянно!
имат и интернет сайт www.без_спам_моля

Потребителски аватар
baby_moni
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baby_moni » Сря 23 яну 2008 20:16

mersi mn

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”