Писна ми от тия ел. стъкла
- Wish_Master
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами трагедият е пълна. Аз още изживявам 162-та лева, които дадох за да си оправя предно ляво ел. стъкло. 84лв някакъв механизъм(уж оригинален ама за 84лв е пълно менте) + 50лв електроника + труд. Както при колегата в един момент при качване се чу изпукване и стъклото заседна до половината. В последствие се оказа заплетено жило и счупена ролка на водача. Тъпа история. Дано да изкара доста време, а не както колегата разправя - по-малко от месец.
- baby_moni
- Автомобил:
- Двигател:
брат,всичко е различно,аз си пускам климата и не се занимавам със стъклата,но когато ми се наложи ако ти кажа че направо изтръпвам като пусна джама и се моля да се вдигне,пък и вече свикнах да го смъквам само тогава когато имам време да го оправям,пък левия съм го подпряла с една дъска и той е неотваряем 
- Plamen_RI
- Автомобил:
- Двигател:
значи доколкото знам само жило не се продава, върви си комплект целия механизъм без моторчето, при мен преблема беше точно в жилото.Чувал съм че някъде правят жила по размера на старото, ама не ми звучи като вариант който ще изкара дълго.
иначе при мен шофьорското стъкло се скапа, пък ми трябва пущината защото отварям бариерата на служебния паркинг със магнитна карта, а сега ми се налага да слизам...
ПС май ще се минава на ръчки
иначе при мен шофьорското стъкло се скапа, пък ми трябва пущината защото отварям бариерата на служебния паркинг със магнитна карта, а сега ми се налага да слизам...
ПС май ще се минава на ръчки
- Wish_Master
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами... аз ползвам стъклата, защото климатика ми е развален и ми досвидя да дам 180лв за да го оправя. Е, сега хем ги дадох, хем пак не работи. Иначе механизмите се продават без моторчето. Казаха ми че оригинално моторче струва към 60лв втора ръка а ново към 200лв. Направо щях да се разрева ако трябваше и мотор да сменям. Ебаси разходите, аз за каране ли съм я взел тази кола или постоянно да я оправям 
- golf avenue
- Автомобил: vw golf variant
- Двигател: azj 02
- Wish_Master
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблемите могат да ви решат в сервиза в Княжево тел.без_спам_моля срещу 65 лв. с 1 год.гаранция с гаранционна карта да не повярваш европейска работа но лично на мен ми решиха проблема за постоянно!
имат и интернет сайт www.без_спам_моля
имат и интернет сайт www.без_спам_моля
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”