Хора помагайте колата си ега капаците ... Решено
- blondeskiller
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
-
- Автомобил:
- Двигател:
имах такъв проблем и при мен беше от нагнетателната помпа
пали чакмак,работи 10-20 секунди и гасне,помпата вие като прахосмукачка тайфун,а инжекторите чаткат все едно са клапани
ако е нещо такова и при теб помпата е
най добре замери налягянето на помпата за да си сигурен дали е от нея
дано съм бил полезен
пали чакмак,работи 10-20 секунди и гасне,помпата вие като прахосмукачка тайфун,а инжекторите чаткат все едно са клапани
ако е нещо такова и при теб помпата е
най добре замери налягянето на помпата за да си сигурен дали е от нея
дано съм бил полезен
- fens_
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
след малко повечко ровене днес остановихме че до помпата изобщо не достига ток като и го подадеш директно от релето си работи ...
сега взих от един познат цялото табло с бушоните ще го пренаредя сега след малко та да вида какво е по дяволите , цялата кола си разглобих от всякаде жици стърчът .... е*м ...
някой може ли да помогне с схема на таблото за бушините и по точно каде излиза релето на кой букси и т.н. ако може ще съм много благодарен..
сега взих от един познат цялото табло с бушоните ще го пренаредя сега след малко та да вида какво е по дяволите , цялата кола си разглобих от всякаде жици стърчът .... е*м ...
някой може ли да помогне с схема на таблото за бушините и по точно каде излиза релето на кой букси и т.н. ако може ще съм много благодарен..
- fens_
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Smoke написа:би ли споделил въпросния методfens_ написа:znainainai написа:Разбутал си нещо по настройките къде точно седи този болт?
на входящия на бензина .... може и помата да се е пребала аз днес ще си направа един тест дето бобби ми каза вчера и ще видиме дали прави налягане и т.н.
еми виждаш до входящия болт стига ли бензин/налягане , ако да продължаваш на татак към дюзите вадиш ги и гледаш дали пръскат еднакво количество ... в общи линии е това за да видиш дали всичко е точно до там поне ... но мен ми е най интересно защо като и подавам на помпата директно ток и тя като качи отпред в двг-то и като завъртя ключа не пали а върти на празно ....

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”