Вода в купето
Познат проблем!
По този начин си прецаках имобилайзера на една аларма и добре, че беше в гаранция, а и майстора беше пич и ми сложи нова. След случая ходих при едни майстори, които поливаха с кофи вода и така и не разбраха от къде тече. Замазаха всичко по което се оттича водата и ... продъжава банята за бушоните. Веднъж ми направи впечатление, че проблема май идва от едно жило, което влиза в купето, но точно кое беше сега не мога да се сетя. gruebel По него май се стича вода право в купето. Като имам време и проверя, ще пиша точно за къде се съмнявам...

- dimpex_01
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Докато сте на тема ВОДА В КУПЕТО може ли някой да ме светне от къде може да влиза вода в краката на задно ляво място (зад шофьора). На пипане от всякъде е сухо, а на пода два пръста вода. Вапрос с повишена трудност
Аз за момента подсушавам като се отбия на автомивка и ми я изтеглят ама не си е работа. Благодаря на всички предварително!!!

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 12:54, променено общо 1 път.
- leavon
- Автомобил:
- Двигател:
Аз имах аналоичен проблем. Колата е 1.6 D Г-2. отдолу, на пода, успоредно на задната седалка, точно зад мястото за краката е закрепено нещо като п-образен винкел, който явно има за цел да предпазва средното гърне от удари. При всеки удар, обаче, това нещо се изкривява напред или назад. И защото е закрепено с 3 или 4 болта към пода на колата (точно там зад мястото за краката), ламарината на пода е пробита и оттам мокета беше постоянно мокър. Болкит-а отгоре и отдолу реши проблема, но и внимавам да не я удрям много.
Отпред от дясно течеше от вентиклатора:
Външен въздух взима от под капака, в десния ъгъл (до стъклото; под пласмасовата кора) там има една решетка от пластмаса - уплътнението м/у нея и купето се беше свършило. Течеше направо в вентилатора и после се оттичаше надолу, кечетата как мухлясаха , не е истина. Няма отмирисване. На някой да му се намира кече в повече?
П.П.
Голф 2 2 врати
Външен въздух взима от под капака, в десния ъгъл (до стъклото; под пласмасовата кора) там има една решетка от пластмаса - уплътнението м/у нея и купето се беше свършило. Течеше направо в вентилатора и после се оттичаше надолу, кечетата как мухлясаха , не е истина. Няма отмирисване. На някой да му се намира кече в повече?
П.П.
Голф 2 2 врати
Пак за водата в купето
става въпрос за Г3
понеже някои колеги бяха много "любезни" ще пиша тук. открих, че маншона на купето където щангата на волана пресича купето и отива към рейката, седи на ебем страна и "свети" реших да ви питам дали някой се е занимавал с него?
като дигнах постелките и се загледах тоя маншон или се уплътнява със телена скоба с напрежение навън или има едно черно тенеке което се развинтва и маншона ляга между него и тенекията на купето
понеже някои колеги бяха много "любезни" ще пиша тук. открих, че маншона на купето където щангата на волана пресича купето и отива към рейката, седи на ебем страна и "свети" реших да ви питам дали някой се е занимавал с него?
като дигнах постелките и се загледах тоя маншон или се уплътнява със телена скоба с напрежение навън или има едно черно тенеке което се развинтва и маншона ляга между него и тенекията на купето

- DeeMoV
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На мен ми протече точно под педалите,един ден се ядосах и разглобих цялото табло и започнах да наливам вода отвънка
и го хванах откъде е
.Оказа се че когато са слагали алармата пичовете са дупкали и после не са оплатнили прекалено големия за това кабелче отвор и си тече ли тече
Напълних го с силиконче и вече не тече грам 

- Зеления гущер
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На тези които имат локжи от дясно да не се коркат.
Аз имах същия проблем и го жидях от каде е.
Значи проблема ако не е от оплатнението на вратата е от филтара който ви седи дясно под капака.
Купете си една туба санитарен силикон и дерзайте,след тожа почистете коритото от боклуци и сте готови.Цялата работа ще ви отнеме не повече от 15-20 минути (без да се брои ходенето до магазина).
Е,това е,надявам се че съм ви бил полезен.
Ще се видим напролет на Божурище.
bowdown Beer bishop
Аз имах същия проблем и го жидях от каде е.
Значи проблема ако не е от оплатнението на вратата е от филтара който ви седи дясно под капака.
Купете си една туба санитарен силикон и дерзайте,след тожа почистете коритото от боклуци и сте готови.Цялата работа ще ви отнеме не повече от 15-20 минути (без да се брои ходенето до магазина).
Е,това е,надявам се че съм ви бил полезен.
Ще се видим напролет на Божурище.

- Spectre™
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Решил съм да си купя един черен скиликон и ще мина цялото стъкло отпред, дано свърши работа. Иначе може проблема и да е отдоло
, ако някъде се образувала някоя дупка. Това с водата е много неприятно, защото след време започва да се образува една неприятна миризма на влага и не можеж с нищо да я разкараш. Затова ще го разнищя навреме тоя проблем. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз да се намеся
Значи при мене като завали тапицерията на задна дясна врата става вир вода и в багажника при резервната гума също,гледах уплатнението на врата-като ново е ,пръсках го с силиконов шпреи-ефект никакакав?В багажника-надигнах уплатнението на задния джам-напълних го с силикон по малко тече ама пак е мокро.Възможно ли е да е от маркучите на шибидаха?Много ме дразни 6тото като се кача в колата и смърди на мухал?
:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”