По този начин си прецаках имобилайзера на една аларма и добре, че беше в гаранция, а и майстора беше пич и ми сложи нова. След случая ходих при едни майстори, които поливаха с кофи вода и така и не разбраха от къде тече. Замазаха всичко по което се оттича водата и ... продъжава банята за бушоните. Веднъж ми направи впечатление, че проблема май идва от едно жило, което влиза в купето, но точно кое беше сега не мога да се сетя. gruebel По него май се стича вода право в купето. Като имам време и проверя, ще пиша точно за къде се съмнявам...
 По този начин си прецаках имобилайзера на една аларма и добре, че беше в гаранция, а и майстора беше пич и ми сложи нова. След случая ходих при едни майстори, които поливаха с кофи вода и така и не разбраха от къде тече. Замазаха всичко по което се оттича водата и ... продъжава банята за бушоните. Веднъж ми направи впечатление, че проблема май идва от едно жило, което влиза в купето, но точно кое беше сега не мога да се сетя. gruebel По него май се стича вода право в купето. Като имам време и проверя, ще пиша точно за къде се съмнявам...Вода в купето
Познат проблем!  По този начин си прецаках имобилайзера на една аларма и добре, че беше в гаранция, а и майстора беше пич и ми сложи нова. След случая ходих при едни майстори, които поливаха с кофи вода и така и не разбраха от къде тече. Замазаха всичко по което се оттича водата и ... продъжава банята за бушоните. Веднъж ми направи впечатление, че проблема май идва от едно жило, което влиза в купето, но точно кое беше сега не мога да се сетя. gruebel По него май се стича вода право в купето. Като имам време и проверя, ще пиша точно за къде се съмнявам...
 По този начин си прецаках имобилайзера на една аларма и добре, че беше в гаранция, а и майстора беше пич и ми сложи нова. След случая ходих при едни майстори, които поливаха с кофи вода и така и не разбраха от къде тече. Замазаха всичко по което се оттича водата и ... продъжава банята за бушоните. Веднъж ми направи впечатление, че проблема май идва от едно жило, което влиза в купето, но точно кое беше сега не мога да се сетя. gruebel По него май се стича вода право в купето. Като имам време и проверя, ще пиша точно за къде се съмнявам...

По този начин си прецаках имобилайзера на една аларма и добре, че беше в гаранция, а и майстора беше пич и ми сложи нова. След случая ходих при едни майстори, които поливаха с кофи вода и така и не разбраха от къде тече. Замазаха всичко по което се оттича водата и ... продъжава банята за бушоните. Веднъж ми направи впечатление, че проблема май идва от едно жило, което влиза в купето, но точно кое беше сега не мога да се сетя. gruebel По него май се стича вода право в купето. Като имам време и проверя, ще пиша точно за къде се съмнявам...- dimpex_01
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Докато сте на тема ВОДА В КУПЕТО може ли някой да ме светне от къде може да влиза вода в краката на задно ляво място (зад шофьора). На пипане от всякъде е сухо, а на пода два пръста вода. Вапрос с повишена трудност  

Аз за момента подсушавам като се отбия на автомивка и ми я изтеглят ама не си е работа. Благодаря на всички предварително!!!
   Аз за момента подсушавам като се отбия на автомивка и ми я изтеглят ама не си е работа. Благодаря на всички предварително!!!

Аз за момента подсушавам като се отбия на автомивка и ми я изтеглят ама не си е работа. Благодаря на всички предварително!!!- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...

Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 12:54, променено общо 1 път.

- leavon
- Автомобил:
- Двигател:
Аз имах аналоичен проблем. Колата е 1.6 D Г-2. отдолу, на пода, успоредно на задната седалка, точно зад мястото за краката е закрепено нещо като п-образен винкел, който явно има за цел да предпазва средното гърне от удари. При всеки удар, обаче, това нещо се изкривява напред или назад. И защото е закрепено с 3 или 4 болта към пода на колата (точно там зад мястото за краката), ламарината на пода е пробита и оттам мокета беше постоянно мокър. Болкит-а отгоре и отдолу реши проблема, но и внимавам да не я удрям много.

Отпред от дясно течеше от вентиклатора:
Външен въздух взима от под капака, в десния ъгъл (до стъклото; под пласмасовата кора) там има една решетка от пластмаса - уплътнението м/у нея и купето се беше свършило. Течеше направо в вентилатора и после се оттичаше надолу, кечетата как мухлясаха , не е истина. Няма отмирисване. На някой да му се намира кече в повече?
П.П.
Голф 2 2 врати

Външен въздух взима от под капака, в десния ъгъл (до стъклото; под пласмасовата кора) там има една решетка от пластмаса - уплътнението м/у нея и купето се беше свършило. Течеше направо в вентилатора и после се оттичаше надолу, кечетата как мухлясаха , не е истина. Няма отмирисване. На някой да му се намира кече в повече?
П.П.
Голф 2 2 врати
Пак за водата в купето
става въпрос за Г3
понеже някои колеги бяха много "любезни" ще пиша тук. открих, че маншона на купето където щангата на волана пресича купето и отива към рейката, седи на ебем страна и "свети" реших да ви питам дали някой се е занимавал с него?
като дигнах постелките и се загледах тоя маншон или се уплътнява със телена скоба с напрежение навън или има едно черно тенеке което се развинтва и маншона ляга между него и тенекията на купето

понеже някои колеги бяха много "любезни" ще пиша тук. открих, че маншона на купето където щангата на волана пресича купето и отива към рейката, седи на ебем страна и "свети" реших да ви питам дали някой се е занимавал с него?
като дигнах постелките и се загледах тоя маншон или се уплътнява със телена скоба с напрежение навън или има едно черно тенеке което се развинтва и маншона ляга между него и тенекията на купето

- DeeMoV
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На мен ми протече точно под педалите,един ден се ядосах и разглобих цялото табло и започнах да наливам вода отвънка   и го хванах откъде е
 и го хванах откъде е   .Оказа се че когато са слагали алармата пичовете са дупкали и  после не са оплатнили прекалено големия за това кабелче отвор и си тече ли тече
 .Оказа се че когато са слагали алармата пичовете са дупкали и  после не са оплатнили прекалено големия за това кабелче отвор и си тече ли тече  Напълних го с силиконче и вече не тече грам
 Напълних го с силиконче и вече не тече грам 

и го хванах откъде е
 и го хванах откъде е   .Оказа се че когато са слагали алармата пичовете са дупкали и  после не са оплатнили прекалено големия за това кабелче отвор и си тече ли тече
 .Оказа се че когато са слагали алармата пичовете са дупкали и  после не са оплатнили прекалено големия за това кабелче отвор и си тече ли тече  Напълних го с силиконче и вече не тече грам
 Напълних го с силиконче и вече не тече грам 
- Зеления гущер
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На тези които имат локжи от дясно да не се коркат.
Аз имах същия проблем и го жидях от каде е.
Значи проблема ако не е от оплатнението на вратата е от филтара който ви седи дясно под капака.
Купете си една туба санитарен силикон и дерзайте,след тожа почистете коритото от боклуци и сте готови.Цялата работа ще ви отнеме не повече от 15-20 минути (без да се брои ходенето до магазина).
Е,това е,надявам се че съм ви бил полезен.
Ще се видим напролет на Божурище. bowdown  Beer  bishop
  bowdown  Beer  bishop

Аз имах същия проблем и го жидях от каде е.
Значи проблема ако не е от оплатнението на вратата е от филтара който ви седи дясно под капака.
Купете си една туба санитарен силикон и дерзайте,след тожа почистете коритото от боклуци и сте готови.Цялата работа ще ви отнеме не повече от 15-20 минути (без да се брои ходенето до магазина).
Е,това е,надявам се че съм ви бил полезен.
Ще се видим напролет на Божурище.
 bowdown  Beer  bishop
  bowdown  Beer  bishop- Spectre™
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Решил съм да си купя един черен скиликон и ще мина цялото стъкло отпред, дано свърши работа. Иначе може проблема и да е отдоло   , ако някъде се образувала някоя дупка.  Това с водата е много неприятно, защото след време започва да се образува една неприятна миризма на влага и не можеж с нищо да я разкараш. Затова ще го разнищя навреме тоя проблем.
 , ако някъде се образувала някоя дупка.  Това с водата е много неприятно, защото след време започва да се образува една неприятна миризма на влага и не можеж с нищо да я разкараш. Затова ще го разнищя навреме тоя проблем.  

, ако някъде се образувала някоя дупка.  Това с водата е много неприятно, защото след време започва да се образува една неприятна миризма на влага и не можеж с нищо да я разкараш. Затова ще го разнищя навреме тоя проблем.
- hristian37
- Автомобил: Голф 6 ТДИ
- Двигател:
- Контакти:
И аз да се намеся  Значи при мене като завали тапицерията на задна дясна врата става вир вода и в багажника при резервната гума също,гледах уплатнението на врата-като ново е ,пръсках го с силиконов шпреи-ефект никакакав?В багажника-надигнах уплатнението на задния джам-напълних го с силикон по малко тече ама пак е мокро.Възможно ли е да е от маркучите на шибидаха?Много ме дразни 6тото като се кача в колата и смърди на мухал?
  Значи при мене като завали тапицерията на задна дясна врата става вир вода и в багажника при резервната гума също,гледах уплатнението на врата-като ново е ,пръсках го с силиконов шпреи-ефект никакакав?В багажника-надигнах уплатнението на задния джам-напълних го с силикон по малко тече ама пак е мокро.Възможно ли е да е от маркучите на шибидаха?Много ме дразни 6тото като се кача в колата и смърди на мухал?  :
:

Значи при мене като завали тапицерията на задна дясна врата става вир вода и в багажника при резервната гума също,гледах уплатнението на врата-като ново е ,пръсках го с силиконов шпреи-ефект никакакав?В багажника-надигнах уплатнението на задния джам-напълних го с силикон по малко тече ама пак е мокро.Възможно ли е да е от маркучите на шибидаха?Много ме дразни 6тото като се кача в колата и смърди на мухал?
  Значи при мене като завали тапицерията на задна дясна врата става вир вода и в багажника при резервната гума също,гледах уплатнението на врата-като ново е ,пръсках го с силиконов шпреи-ефект никакакав?В багажника-надигнах уплатнението на задния джам-напълних го с силикон по малко тече ама пак е мокро.Възможно ли е да е от маркучите на шибидаха?Много ме дразни 6тото като се кача в колата и смърди на мухал?  :
:Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”