Да това е мотора Ебати сеа ме стресна!Ще ги питам!vasstop написа:Хващам се на бас че си с двигател 74kW/101 PS
Питай inoi или niki7878, vaskoto1 също може да ти даде актуална информация. Дано да не е това, за което си мисля.
Колеги незнам какво и стана!
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
наскоро подобен проблем имаше orgasmatron.
оказа се запекъл повдигач-прави каквото си иска-спече, охлаби, пак спече...
смени му маслото като начало. тоя кастрол не ми харесва хич...
теми има за масла милион-пробвай с търсачката да се поровиш.
налягането може да се бъзика но не ми се вярва, освен ако не е случая на радотом. но това е лесно за проверка-дай му ръчка на място, задръж 3 минути 4500 5к и ако има нещо-би трябвало да си покаже.
оказа се запекъл повдигач-прави каквото си иска-спече, охлаби, пак спече...
смени му маслото като начало. тоя кастрол не ми харесва хич...
теми има за масла милион-пробвай с търсачката да се поровиш.
налягането може да се бъзика но не ми се вярва, освен ако не е случая на радотом. но това е лесно за проверка-дай му ръчка на място, задръж 3 минути 4500 5к и ако има нещо-би трябвало да си покаже.
- Petyoffy
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CBBF 2012
Подобен проблем като на radotom имаше един познат, с разликата че беше на Пасат В3 1,8 моно. Беше проверил всичко по "маслената" система и нищо - всичко ОК. На ниски обороти всичко нормално, но като задържи високи и зумера се включва. Оказа се, че е подбил картера на ДВГ точно където се засмуква маслото и дебита му е слаб. От сервиза му казаха да си кара така и да не му обръща внимание, обаче... прассс.
Резултата беше блокирал вал на клапаните - всичко беше попара и после смяна на глава.
Не искам да те плаша, дано не е нещо сериозно. Успех
Резултата беше блокирал вал на клапаните - всичко беше попара и после смяна на глава.
Не искам да те плаша, дано не е нещо сериозно. Успех
Тази вечер ми го направи отново същия номер отново затрака като дизел свали постепенно оборотите и угасна!
Искам да помоля за помощ знам че има много мнения за сервизи и тн. Но ако може да ми препоръчате някой който има време и ще се погрижи за нея подобаващо защото много си обичам колата и неискам да е преебана!
- bobkata
- Автомобил: Seat leon 1p
- Двигател: BXE 2008
- Контакти:
Явка брат ми ако искаш ми се обади като можеш и ще ходим при 1 познат да види .. и съответно ако може да го оправи 
Последна промяна от bobkata на Нед 25 ное 2007 22:14, променено общо 1 път.
- Ivan4u
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Колеги незнам какво и стана!
И какво стана все пак 
Re: Колеги незнам какво и стана!
Оказа се бобина(пукнатина в корпуса)! Истината е, че един приятел който купи колата я взе с този дефект.И след като колата му загасна тотално, човека дал му правилната диагноза беше един бакшиш с daewoo!Преди това и аз и той сме ходили по майстори и всеки различно!Но както и да е важното е че всичко е ОК!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”