няма топло???
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
парно
И аз имам подобен проблем ново радиаторче всичко ново духа дунапрен от духалките и духа ми хладко при загрята на 80 градуса кола също така духа само на джама като въртя врътката няма ефект без клима съм
- Бибешков
- Автомобил:
- Двигател:
Re: няма топло???
e добре де а на мен като сваля барчето на скоростния лост гледам,че моторчето за клапата върти а не видях каде е жилото,и то ли е някъде там ? М/удругото уплътних горните духалки с двоино залепващо и има добър ефект
- zfa159
- Автомобил: Skoda Karoq FL + Passat B4 Syncro
- Двигател: DXRB AGG
- Контакти:
Re: няма топло???
По повод липсата на филтър за купето - резултата е това :

Ако съответно се стигне до там да се сваля таблото се точи фреона на колата,откача се целия кожух а не само тази част с топлото и клапите.Почиства се всичко (едно,че тази гнус задържа влага и второ,че задръства оттичащите тръбички за конденза...да не говорим за силаа на въздушния поток)и разбира се после се слага кутия с филтър.Ако те домързи да го направиш или ти се досвидят допълнителните около 50-тина лв за процедурите по фреона след време въпросния радиатор ще изгние и ще изтече фреона.Сплавта му не позволява да се лепи ако е загнил...нов струва 1030лв
100% проблема с топлото не е заради липсата на филтъра понеже каквото и да влиза като боклуци спира в климатичния радиатор (питата му е финна и дебела около 5-6см и нищо не минава навътре).
Успех!
Ако съответно се стигне до там да се сваля таблото се точи фреона на колата,откача се целия кожух а не само тази част с топлото и клапите.Почиства се всичко (едно,че тази гнус задържа влага и второ,че задръства оттичащите тръбички за конденза...да не говорим за силаа на въздушния поток)и разбира се после се слага кутия с филтър.Ако те домързи да го направиш или ти се досвидят допълнителните около 50-тина лв за процедурите по фреона след време въпросния радиатор ще изгние и ще изтече фреона.Сплавта му не позволява да се лепи ако е загнил...нов струва 1030лв
100% проблема с топлото не е заради липсата на филтъра понеже каквото и да влиза като боклуци спира в климатичния радиатор (питата му е финна и дебела около 5-6см и нищо не минава навътре).
Успех!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”