като включиш задна-активираш съединителя електрически и бачка и назад.
Synchro - поддръжка
- alex synchro
- Автомобил:
- Двигател:
При мен е също като на колегата. Като включиш на задна зимата само върти гуми и това е! На пред върви яко.
Що се отнася до куплунга с многото крачета казаха ми да го сменя, след като ми смениха съединителя. Незнам но се съмнявам да е от въпросният куплунг, тъй като беше наред преди смяната на съединителя. После нещо се скапа и започна да ми свети задната светлина.
Що се отнася до куплунга с многото крачета казаха ми да го сменя, след като ми смениха съединителя. Незнам но се съмнявам да е от въпросният куплунг, тъй като беше наред преди смяната на съединителя. После нещо се скапа и започна да ми свети задната светлина.
- alex synchro
- Автомобил:
- Двигател:
- Rado
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vaskoto1 написа:ако се загледате във виското ще намерите кабели![]()
като включиш задна-активираш съединителя електрически и бачка и назад.
Как ще намериш кабели като то се варти (излагаш се Василе)
Кабелите влизат в дифта а от там в датчика на скоростите за заден ход
Тоест като ръгнеш задна даваинпулс да се включи на задниа дифт такаче да имаш на заден 4x4
Ама сте ги растеглиали едни да се скъса човек от смехххх
Виското и кабели
-
prj57
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...и в крайна сметка кво решихме за синхрото
при нормално каране предните колела имат нормално сцепление и си движат, но когато избуксуват, муфата уплатнява (намира се в течност с много голям вискозитет) и зацепва задните колела, колата кляка назад и прави 2 метра скок трупешката.....
имам подробни схеми на цялото синхро от скоростите, през кардана(те са 3 на брой) и задния диф. като ги направя ще ги пусна...
при нормално каране предните колела имат нормално сцепление и си движат, но когато избуксуват, муфата уплатнява (намира се в течност с много голям вискозитет) и зацепва задните колела, колата кляка назад и прави 2 метра скок трупешката.....
имам подробни схеми на цялото синхро от скоростите, през кардана(те са 3 на брой) и задния диф. като ги направя ще ги пусна...
- alex synchro
- Автомобил:
- Двигател:
- alex synchro
- Автомобил:
- Двигател:
- syncrony_x
- Автомобил:
- Двигател:
Не знам дали има датчик за задната скорост, но сум убеден ,че системата работи и на заден ход, защото лично сум го изпробвал. Просто отвън имаше човек ,които гледаше дали ще превъртят задните колела при рязко потегляне назд по доста наклонена заснежена улица.Направих го ,защото на мен също ми бяха казали ,че синхрото работи само напред.
Другото ,което сум чул ,но не сум убеден в него е ,че системата изключвала след 60 км в час.Ако някой знае нещо по въпроса ,моля да сподели!
Другото ,което сум чул ,но не сум убеден в него е ,че системата изключвала след 60 км в час.Ако някой знае нещо по въпроса ,моля да сподели!
- alex synchro
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”