ПРОБЛЕМ: ABF спря да пали както карах
- ninja-3
- Автомобил: vw passat b5.5 4 motion
- Двигател: avf 2004
ПРОБЛЕМА Е РЕШЕН.
ей хора голяма тъпня излезе.подаваше искра до капачката а от там към свещите няма никой.
смених палеца и пак същата работа.накрая се оказа,че тая черната пластмаса дето е върху дистрибуторната капачка да я предпазва от прах и темподобни задържала влага и самата тя била електропроводима и ми дърпала искрата .махнах я (директно в коша)и позачистих външната част на дистрибуторната и се оправиха нещата.НАКРАЯ КО:ВСИЧКО ЗДРАВО А НЕ ИСКАШЕ ДА ПАЛИ И ТО ЗАРАДИ КАКВО ,НЯКАКЪВ ПРАХ И ВЛАГА ДЕТ СЕ НАСАБРАЛИ .В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА ПРАХОЛЯКА БЕШЕ СЪВСЕМ МАЛКО А КАКВА ПОРАЗИЯ ПРАВИ.
БЛАГОДАРЯ ОЩЕ ВЕДНЪЖ НА ВСИЧКИ КОИТО ПОМОГНАХА С МНЕНИЕ И СЪВЕТ В ТАЗИ ТЕМА .
ей хора голяма тъпня излезе.подаваше искра до капачката а от там към свещите няма никой.
смених палеца и пак същата работа.накрая се оказа,че тая черната пластмаса дето е върху дистрибуторната капачка да я предпазва от прах и темподобни задържала влага и самата тя била електропроводима и ми дърпала искрата .махнах я (директно в коша)и позачистих външната част на дистрибуторната и се оправиха нещата.НАКРАЯ КО:ВСИЧКО ЗДРАВО А НЕ ИСКАШЕ ДА ПАЛИ И ТО ЗАРАДИ КАКВО ,НЯКАКЪВ ПРАХ И ВЛАГА ДЕТ СЕ НАСАБРАЛИ .В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА ПРАХОЛЯКА БЕШЕ СЪВСЕМ МАЛКО А КАКВА ПОРАЗИЯ ПРАВИ.
БЛАГОДАРЯ ОЩЕ ВЕДНЪЖ НА ВСИЧКИ КОИТО ПОМОГНАХА С МНЕНИЕ И СЪВЕТ В ТАЗИ ТЕМА .
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не ти трябва авто мивка - заливай я с шише:) но пък може да съчетаеш - тест с миене на двигателя. но капачката наистина най-добре да я смениш. не може да няма пробив. още повече щом казваш, че прахта е била малко. бакелита, от който е капачката е изолатор, няма как да проведе ток. така че някъде има цепнатини, набити с прахоляк. като се намокри тая прах и почват проблемите.ninja-3 написа:аз да взема да отида на някоя автомивка и да я намокря направо и то ще си покаже.пък дет казваш да взема и да си я сменя направо и да съм спокоен
в този ред на мисли - може да не се покаже проблем при заливане или на мивката. може да трябва по-дълго време във водна или много влажна среда докато водата напои прахта в микропукнатините.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”