Проблем с ангренажния ремък на голф3 ABS
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
chefito написа:2 различни ремъка, един и същи проблем...замисли се дали ремъка е виновен...
Да ремъкът е проблема.....аз минах по тоя път и смених два ремъка ,докато намеря истински свестен GATES(а не разни фалшификати)...просто фалшивите ремъци заради лошото качество на неметалните компоненти слагат повече метални нишки и като загрее дранчи като верига....
А дали е от ремъка ....има много прост тест...отваряш ангренажа и на работещ ДВГ капваш мъничко водица върху ремъка....ако е от него дрънченето изчезва...
- kristinobal
- Автомобил:
- Двигател:
- kristinobal
- Автомобил:
- Двигател:
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
ifidik написа:потвърждавам.наистина се наслушахме на глупости.ivo752 написа:Стига сте писали глупости това се полу4ава само когато ремака е пренатегнат
не са глупости ,а просто факти.......фалшивият ми Гейтс дрънчеше независимо от точния реглаж на натягането......ела сега да чуеш хубав Гейтс дали дрънчи....
iv4o9999 написа:ми колеги аз пък като смених ремъка не сум сменял ролката и има леко метално почукване но трябва да се заслушаш. какво можв да стане ако не я сменя става дума за 3ка 1.4ми И другото което ме интересува има ли защита двигателя при късане на ангренажа?
Колега незнам дали има такова нещо като защита на двигателя при късане на ангренажа

- theerazor
- Автомобил:
- Двигател:
При мен има някакъв съвсем лек звук ,но и аз не знам дали е от ремъка или някоя ролка. Иначе моят ремък сам се изпъва,(майстора така сподели ) няма такива неща като малко затягане и много. Или се затяга или е автоматично. Не прави грешка да си отпускаш ремъка колега, да не стане белята.
ПС: Как така в ремъка има метални нишки

ПС: Как така в ремъка има метални нишки

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”