поне за 3ките до 96г.
Не ми работи!
- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
re
Да бе
:
: Screwy
- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
re
А така! Скарай му се beat_butt2 beat_butt2 beat_butt2

- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Syncro написа:Дърпаш моторчето от казанчето.То е набито в едно гумено уплътнение и нищо друго не го държи.Някой да ръчка лостчето или му подай принудително ток и в двете посоки.Ако бръмчи - запушена ти е някъде системата.Почни с карфичка на дюзичката и от там по реда.Ако не бръмчи - за ново моторче си
Ей тва ти отговора.Дръпни буксата към помпичката.Вземи един мултицет и накарай някой да бута лостчето за чистачките.Незнам как е точно но би трябвало да са 3 проводника.един маса и два 12V.Ако има ток значи трябва да работи.
Мойта одазт също не пръскаше.Пробвах да я отпуша с тънко проводниче но не стана.Как ч почистих.Вдигнах капачето хванах дюзичката и я измъкнах.Тя продължава навътре като сламка.После с телче изкарах доста мръсотия приличаща на прах за пране.Бутнах си я вътре и готово.
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Syncro написа:Дърпаш моторчето от казанчето.То е набито в едно гумено уплътнение и нищо друго не го държи.Някой да ръчка лостчето или му подай принудително ток и в двете посоки.Ако бръмчи - запушена ти е някъде системата.Почни с карфичка на дюзичката и от там по реда.Ако не бръмчи - за ново моторче си
kris11 каза : ами моторчето си бръмчи и се чува от мястото на водача и без да го вадиш. Ако не бръмчи тогава първо измери дали идва напрежение на клемата на моторчето.
И при мен бръмчи , но отзад не пръска.Отпушвах с топлийка дюзата отзад и излиза съвсем леко вода, значи маркуча някъде е прегънат или скъсан. Но от много пръскане трябваше да потече вот задният капак , а не тече. Значи трябва при мен да е напред.
Проверено на Голф 3 96г АЕЕ помпате е една и е отпред на съда.
Сори за офтопика не бях го прочел предното.
Пичове,ама на мен като дам да пръска на задната не ми бръмчи изобщо моторчето?Значи щом е едно и за отпред и за отзад значи е здраво,шото на предните си пръска.Варианта е или да е преебанна пластината на самата ръчка или някъде да е прекъсната жицата?Кажете,молим ви се?Чакайте са да се разбереме,нали за задната чистачка водата се пуска като се натисне дясната ръчка и СЕ ЗАДЪРЖИ,а не с придърпване както е за предните стъкла?Или по този начин пръска и отзад?На Голф 2 не е така?
-
valentus
КАК ПУСКА6 ПРЕДНИТЕ ПРЪСКА4КИ?
ПИ4, как си пуска6 предните праска4ки? - Нали бута6 лост4ето към себе си и 4ак тогава 4ува6 бръм4ене?
Същото е и със задната пра6ка - само 4е бута6 напред. Търси наи-напред по-проста при4ина - запу6алка около самата пръска4ка. После мисли за клю4ета - а там пък 6те ти триабва ако не мултицет, то поне ниакаква пробна лампа - 12 волта.
При мене - Голф3 - резервоарът се оказа пълен с карбонизирана утаика в син цвят. Има6е и як налеп на доста места в резервоара. При добро желание - по4исти,ако го има6, защото пак ще ти запу6и линиите.
Същото е и със задната пра6ка - само 4е бута6 напред. Търси наи-напред по-проста при4ина - запу6алка около самата пръска4ка. После мисли за клю4ета - а там пък 6те ти триабва ако не мултицет, то поне ниакаква пробна лампа - 12 волта.
При мене - Голф3 - резервоарът се оказа пълен с карбонизирана утаика в син цвят. Има6е и як налеп на доста места в резервоара. При добро желание - по4исти,ако го има6, защото пак ще ти запу6и линиите.
-
valentus
РАБОТИ6 ЛИ С МУЛТИЦЕТ?
АКО ДА - добре - махни корите на кормилото и огледаи лоста и клю4етата кам него.
Ако не - потарси приател или закараи Голфето при електри4ар.
Ако не - потарси приател или закараи Голфето при електри4ар.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”