Харесал съм си голф 3 помощ

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Вто 16 сеп 2008 9:53

danielfilth88 написа:...под аватара почти всички имате модела на колата която карате а аз нещо не мога да я намеря тази опция да си го изкарам и на мен, проверих в Профил, но.... :oops:

radotom написа:Относно попълването на 'Гараж'-а- имам предвид това, дето под аватара и местожителството се появява и автомобила, за който става дума ;)
Погледни при мен как е, например.

Как се прави:
Под мнението ти има едно квадратче 'Профил' Цъкаш на него и в лявата част, под 'Връзки schiller' ти стоят 'Мейл Адрес', 'Лични съобщения' и т.н.
Най-отдолу трябва да имаш бутонче 'Гараж'. Щракваш на него. Пак в ляво имаш на червен фон надпис 'Мои автомобили', а под него друго червенко с едно автомобилче и текст 'Създаване'
Та те от там! От 'Създаване' се попълва. Избираш си от менютата марка, модел, пишеш си кубатура и код на двигателя.
Щом си с газова, може и това да допишеш... нещо от рода на "1.8 ABS с газ' или там какъвто ти е мотора.

Това го писах на друг колега ;)
В твоя случай разликата ще е само, че вместо 'Връзки schiller' ще стои надписа 'Връзки danielfilth88' (баси! добре, че има копи и пейст, че ника ти посмъртно не мога да го запомня! :lol: )

Потребителски аватар
danielfilth88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот danielfilth88 » Вто 16 сеп 2008 10:47

:lol: :D :ahoy мерси мн

Потребителски аватар
poinovito
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот poinovito » Вто 16 сеп 2008 18:28

Моят Гофи е 1.4 с АЕХ мотор( пълната инжекция) и мога да кажа че съм много доволен от колата. В София ми дава 8/100 извънградско около 6. Двигателчето се справя приемливо с тежкото купе на МК3, не мога да кажа че лети, но не ми и трябва, защото не съм спортна натура. Не мога и да споделя мението на колегите, които описват извънградското с Голфче 60 коня като истинско мъчение :D На 3-та си е направо радост да ви кажа :lol:

П.С. През седмица се налага да изкачвам Предела към Банско, на 5-та си държи 90 през целия път. А ако някой каже качи се на по-мощна кола и ше си говорим, имам R19 16V 8) , a понякога карам 325-ка на брат ми :lol:

Neo1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Neo1 » Пет 26 сеп 2008 20:48

Моля темата да бъде заключена :)

Потребителски аватар
radko tarikata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот radko tarikata » Пет 26 сеп 2008 22:15

1,9TDI написа:аз бензинова кола не бих си взел. моята е дизел с 1,9 мотор тди и ми гори градко не повече от 6. на дълъг път при едно нормалко каране ми пада под 5. точно колко незнам. с около 30 лтр мафта щр мина приблизително 600-650 км. според мен си вземи дизел. ако търсиш бензинова си вземи кола с мотор не помалък от 1,4 но да е пълна инжекция. не се лъжете с малките мотори. едно приятелче си взе кола с мотор 1,2 м.и. и искам да ти кажа, че тази кола дава разход на бензин 7-8 а на газ 10

колега много си прав , аз съм 1.6 74kw 101 коня , и малко си ми похарчва , ама и аз не си го жалим , ако ше върви да върви , бих те посаветвал земи си над 1.8 и да е пълна инжекция

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”