danielfilth88 написа:...под аватара почти всички имате модела на колата която карате а аз нещо не мога да я намеря тази опция да си го изкарам и на мен, проверих в Профил, но....
radotom написа:Относно попълването на 'Гараж'-а- имам предвид това, дето под аватара и местожителството се появява и автомобила, за който става дума
Погледни при мен как е, например.
Как се прави:
Под мнението ти има едно квадратче 'Профил' Цъкаш на него и в лявата част, под 'Връзки schiller' ти стоят 'Мейл Адрес', 'Лични съобщения' и т.н.
Най-отдолу трябва да имаш бутонче 'Гараж'. Щракваш на него. Пак в ляво имаш на червен фон надпис 'Мои автомобили', а под него друго червенко с едно автомобилче и текст 'Създаване'
Та те от там! От 'Създаване' се попълва. Избираш си от менютата марка, модел, пишеш си кубатура и код на двигателя.
Щом си с газова, може и това да допишеш... нещо от рода на "1.8 ABS с газ' или там какъвто ти е мотора.
Това го писах на друг колега

В твоя случай разликата ще е само, че вместо 'Връзки schiller' ще стои надписа 'Връзки danielfilth88' (баси! добре, че има копи и пейст, че ника ти посмъртно не мога да го запомня!