Венто или Голф?
- qNkOo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Венто или Голф?
Пределно ми е ясно, че C20XE го слагат и на Астри и Калибри (и двете са си гнилочи - спор няма), а също така ми е ясно(не съм малоумен), че заради килцата става тая работа, така че - спокойно, колега... не съм непросветен
Много си чувствителен явно, щом си се засегнал. Не съм искал да обидя никого, просто излагам факти 

- qNkOo
- Автомобил:
- Двигател:
Вентото е по-добро... Голфа брактиса 
- ihristov
- Автомобил:
- Двигател:
кой голф брактиса ??? този който щеше да взимаш ли ???
qNkOo написа:Направихме един експеримент преди малко. Тука в Добрич се гонят по една отсечка до "Вторични суровини" и отидохме там с тоя познат с АЕК-то. Аз му предложих да се сгоним , а той ми се изсмя и вика "Де утиаш ти уе?! Ща смъкна бе!". Ама аз нали съм карал едно такова голфче(ама много разхлопано) и съм чел за тях - зная , че достигат макс. въртящ момент чааааак на 4400 об./мин и му викам: Караме по мои правила - само до 4000 оборота , на 4к сменяш, ясно? " и той отново се изсмя... Аз му предложих да сложим по 10 точки залог и така... Тръгнахме - ест. той тръгна по- бързо, но малко след като превключих на 3та - изненада! Започнах да "дръпвам" лека-полека и накрая на отсечката бях с около 1 кола напред... Всичко това поради факта, че нютоните са почти еднакви, но мойта ги стига на 2600 оборота , а АЕК-то на 4400... Познайте - оня беше смаян като слезеи като ми вика: "ти да нямаш азот, бе дайба?!"
![]()
![]()
Какви коли се правят и какви коли се карат,а вие се състезавате със някакви Водни Патици...
inter_6 написа:Какви коли се правят и какви коли се карат,а вие се състезавате със някакви Водни Патици...
Батко, а ако знаеш какви самолети се проектират...
blinder написа:inter_6 написа:Какви коли се правят и какви коли се карат,а вие се състезавате със някакви Водни Патици...
Батко, а ако знаеш какви самолети се проектират...
Браво...направо съм затапен...
-
miropetko
- Автомобил:
- Двигател:
станаьте като вав форома на рено.нали е vw какжо зна4ение има другото.секи модел си има своите предимства и недостатаци.
- qNkOo
- Автомобил:
- Двигател:
inter_6 написа:qNkOo написа:Направихме един експеримент преди малко. Тука в Добрич се гонят по една отсечка до "Вторични суровини" и отидохме там с тоя познат с АЕК-то. Аз му предложих да се сгоним , а той ми се изсмя и вика "Де утиаш ти уе?! Ща смъкна бе!". Ама аз нали съм карал едно такова голфче(ама много разхлопано) и съм чел за тях - зная , че достигат макс. въртящ момент чааааак на 4400 об./мин и му викам: Караме по мои правила - само до 4000 оборота , на 4к сменяш, ясно? " и той отново се изсмя... Аз му предложих да сложим по 10 точки залог и така... Тръгнахме - ест. той тръгна по- бързо, но малко след като превключих на 3та - изненада! Започнах да "дръпвам" лека-полека и накрая на отсечката бях с около 1 кола напред... Всичко това поради факта, че нютоните са почти еднакви, но мойта ги стига на 2600 оборота , а АЕК-то на 4400... Познайте - оня беше смаян като слезеи като ми вика: "ти да нямаш азот, бе дайба?!"
![]()
![]()
Какви коли се правят и какви коли се карат,а вие се състезавате със някакви Водни Патици...
Всеки според чергата си, братле
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”