Венто или Голф?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
qNkOo
Автомобил:
Двигател:

Re: Венто или Голф?

Мнениеот qNkOo » Вто 20 яну 2009 13:02

Пределно ми е ясно, че C20XE го слагат и на Астри и Калибри (и двете са си гнилочи - спор няма), а също така ми е ясно(не съм малоумен), че заради килцата става тая работа, така че - спокойно, колега... не съм непросветен :wink: Много си чувствителен явно, щом си се засегнал. Не съм искал да обидя никого, просто излагам факти :drunk

Потребителски аватар
qNkOo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот qNkOo » Пет 23 яну 2009 20:35

Вентото е по-добро... Голфа брактиса :cry:

Потребителски аватар
ihristov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ihristov » Пет 23 яну 2009 22:34

кой голф брактиса ??? този който щеше да взимаш ли ???

inter_6
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот inter_6 » Пет 23 яну 2009 23:21

qNkOo написа:Направихме един експеримент преди малко. Тука в Добрич се гонят по една отсечка до "Вторични суровини" и отидохме там с тоя познат с АЕК-то. Аз му предложих да се сгоним , а той ми се изсмя и вика "Де утиаш ти уе?! Ща смъкна бе!". Ама аз нали съм карал едно такова голфче(ама много разхлопано) и съм чел за тях - зная , че достигат макс. въртящ момент чааааак на 4400 об./мин и му викам: Караме по мои правила - само до 4000 оборота , на 4к сменяш, ясно? " и той отново се изсмя... Аз му предложих да сложим по 10 точки залог и така... Тръгнахме - ест. той тръгна по- бързо, но малко след като превключих на 3та - изненада! Започнах да "дръпвам" лека-полека и накрая на отсечката бях с около 1 кола напред... Всичко това поради факта, че нютоните са почти еднакви, но мойта ги стига на 2600 оборота , а АЕК-то на 4400... Познайте - оня беше смаян като слезе :shock и като ми вика: "ти да нямаш азот, бе дайба?!" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Какви коли се правят и какви коли се карат,а вие се състезавате със някакви Водни Патици...

blinder
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blinder » Пет 23 яну 2009 23:23

inter_6 написа:Какви коли се правят и какви коли се карат,а вие се състезавате със някакви Водни Патици...

Батко, а ако знаеш какви самолети се проектират...

inter_6
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот inter_6 » Съб 24 яну 2009 0:04

blinder написа:
inter_6 написа:Какви коли се правят и какви коли се карат,а вие се състезавате със някакви Водни Патици...

Батко, а ако знаеш какви самолети се проектират...

Браво...направо съм затапен...

miropetko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот miropetko » Сря 28 яну 2009 15:38

станаьте като вав форома на рено.нали е vw какжо зна4ение има другото.секи модел си има своите предимства и недостатаци.

Потребителски аватар
qNkOo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот qNkOo » Вто 03 фев 2009 14:23

inter_6 написа:
qNkOo написа:Направихме един експеримент преди малко. Тука в Добрич се гонят по една отсечка до "Вторични суровини" и отидохме там с тоя познат с АЕК-то. Аз му предложих да се сгоним , а той ми се изсмя и вика "Де утиаш ти уе?! Ща смъкна бе!". Ама аз нали съм карал едно такова голфче(ама много разхлопано) и съм чел за тях - зная , че достигат макс. въртящ момент чааааак на 4400 об./мин и му викам: Караме по мои правила - само до 4000 оборота , на 4к сменяш, ясно? " и той отново се изсмя... Аз му предложих да сложим по 10 точки залог и така... Тръгнахме - ест. той тръгна по- бързо, но малко след като превключих на 3та - изненада! Започнах да "дръпвам" лека-полека и накрая на отсечката бях с около 1 кола напред... Всичко това поради факта, че нютоните са почти еднакви, но мойта ги стига на 2600 оборота , а АЕК-то на 4400... Познайте - оня беше смаян като слезе :shock и като ми вика: "ти да нямаш азот, бе дайба?!" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Какви коли се правят и какви коли се карат,а вие се състезавате със някакви Водни Патици...

Всеки според чергата си, братле :roll:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”