Голфа изгасна внезапно след което не иска да запали
Re: Голфа изгасна внезапно след което не иска да запали
Как да диагностцираме контактния ключ.Лошото е че колата е далече от мен и не ми е много удобно само да хода.Требва да я замъкнеме към некой сервиз ама кога се незнае че там е натоварено.
лесно брато! ако въртиш на стартер и не запали , веднага пущаш ключа в режим запалване и буташ колата ! ако запали веднага - повреден контактен ключ! ако не - обратно по жицата!
-
- Автомобил:
- Двигател:
абе нали съм ти написал горе бе само врътни ключа без да палиш ако чуеш звук от помпата значи е ок ако не тогава вече търси реле , бушонче, контактен ключ, жици, запушване, инжекцион ако щеш и куп други неща ...
требва да има систематика в действията ти то не може от главата за краката ....
тоя ти казал едно оня друго , няма такъв коийто да ти каже духни там и хоп то да се оправи иска мислене и копане
требва да има систематика в действията ти то не може от главата за краката ....
тоя ти казал едно оня друго , няма такъв коийто да ти каже духни там и хоп то да се оправи иска мислене и копане
- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
колега вземи от някои на заем бобина и ви6 какво се слу4ва според мен е комутатор
ако има6 искра виж си кабелите които влизат при двигателя (при клапата)имал сам такаж слу4аи с венто което от време на време не пали а накрая спря напълно спря да пали
- theerazor
- Автомобил:
- Двигател:
relay 109 ecu power ignition start.
Оправихме проблема .Оказа се датцика на Хол.Майстора като го смени я сложи на на диагностиката да види дали сичко е ок и каза че ремъка не е бил зачепен и при завътане на делкото е било в крайно положение и и той сега го намести за да може да се върти и в двете посоки.Мисълта ми е може ли да се очаква няква промяна от към работата защото сега го чувствам по друг начин .
- Skruji
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател:
Познах. Браво колега, че си решил проблема. Само безаварийни от тук нататък 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”