hooligan_sk написа:k_garchev написа:Точно за този автомобил не бих дал повече от 4800-5000лв!Та той не разполага с абсолютно никакви екстри!Аз моя го продавах за 7000лв,при положение че е Highline,напълно обслужен,регистриран,с газов инжекцион за 1300лв,ляти джанти!В сравнение с този голф трябва да му искам 11000лв!
Не взимайте този автомобил на тази цена!
Газовото е сериозен минус, аз ти гледах обявата и само това ме спря да я препоръчам за купуване на мой близък човек!!! Газовата е ок само ако ше се ползва за товарно магаре за мен! Освен това твоя не претендира да е на такива километри ако не се лъжа. Тая в обявата освен тва има климатик, ел стъкла, чупещ волан, 4 еърбега и всички стандартни екстри, които според мен за кола на 10г са предостатъчниАко наистина е на малки километри и не е замаскирана си струва всяка стотинка!!
Да,прав си че газовата е минус!Но в момента в тази криза според мен е плюс!За км-те,моята беше на 200000км и мога да твърдя че и бяха реални!Няма как автомобил на 10 години да е на 70000км!Всяка една автокъща разполага с кабел с който за 2мин ще направи автомобила на колкото си пожелае километра!Сервизна книжка могат да ти направят за 25-30лв!Сега продавачите просто правят страшни номера за да си продадат стоката!Тази цена е от преди година и половина!А относно екстрите,всекуи сам си преценява какви екстри да има автомобила!Но като се дават пари,поне да знаеш за какво се дават!За мен тази кола не струва повече от 5000лв,независимо в какво състояние е!
Вече се намира голф 4 за 4000лв!
Ако наистина е на малки километри и не е замаскирана си струва всяка стотинка!!
!