Как да си сваля касетофона на мястото на пепелника

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
PuShE_
Автомобил: Passat 3b5
Двигател: AFN 1997
Контакти:

Re: Как да си сваля касетофона на мястото на пепелника

Мнениеот PuShE_ » Съб 31 юли 2010 15:11

antonco написа:като свалиш CD-то, на неговото място пепелника ли ще сложиш :shock

продават се капаци който точно пасват на дупката кадето се поставя ЦД-то,сега не мога да намеря снимка но аз си купих такъв нов за 3-4 лв някаде беше

Потребителски аватар
PuShE_
Контакти:

Мнениеот PuShE_ » Нед 01 авг 2010 2:45

TiL написа:
antonco написа:като свалиш CD-то, на неговото място пепелника ли ще сложиш :shock

Изолирблант :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun

Ще станем свидетели на опропъстяване таблото на г2! Колкото до колегата със заблестяващото го цд DIMM OFF мисля че беше опцията която намаля светлината на минимум :)
ами на Pioneer DEH 3900 малко да ти кажа са я пропуснали,на предишното ми сони я имаше,но на този плеар я няма,прочети ми мнението над твоето и ще разбереш какво се слага там,даже хората го слагат оригинално на някой табла :beat_butt2

miroslav_stoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот miroslav_stoev » Пон 02 авг 2010 12:26

Сега монтирах цд-то както трябва , на моменти пак прескача (ама като мина през сериозна дупка ,което мисля че си е нормално ) .Не съм свалил цд-то долу още понеже имам мн идеи и се чудя коя да почна (понеже колата е моя от скоро и доста неща имаше за оправяне) :) ,но се чудя като сложа цд-то долу как да го хвана отзад ,за да не ми прескача пак :) :banghead:

Потребителски аватар
antonco
Автомобил: Golf 2
Двигател: RP

Мнениеот antonco » Пон 02 авг 2010 15:36

добре бе умници, ами като сложиш тоя капак според мен ще изглежда грозно и второ ако колега пуши или има нужда от пепелник , КВО ПРАИМ ? я по добре не си барай таблото ами си купи едно ново CD и тва е ..

Потребителски аватар
PuShE_
Контакти:

Мнениеот PuShE_ » Пон 02 авг 2010 17:11

antonco написа:добре бе умници, ами като сложиш тоя капак според мен ще изглежда грозно и второ ако колега пуши или има нужда от пепелник , КВО ПРАИМ ? я по добре не си барай таблото ами си купи едно ново CD и тва е ..

1-во това че за тебе ще е грозно не ми пука,на мене ми харесва :!:
2-о темата е "Как да си сваля касетофона на мястото на пепелника" а не де да си ръгна пепелника като си сваля касетофона долу :!:
като няма да даваш отговори по темата по-добре не сери,аман от всезнайковци във всяка тема!!!

Потребителски аватар
antonco

Мнениеот antonco » Вто 03 авг 2010 12:33

добре бе англичанчето, както по горе ако се разровиш ще видиш че първия ми пост е че няма смисъл, тоест отговорил съм по темата, после просто попитах кво ще сложи на мястото на цд-то и най-добре бии мухите в стаята а не да се заяждаш.. :beer

miroslav_stoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот miroslav_stoev » Вто 03 авг 2010 13:06

За сега преустановявам свалянето , че нямам идеи как да го захвана отзад , но някой ден ако ми попадне ... "нещо" ,ще го сваля долу , много по-добре изглежда като е долу и + това горе се отваря много пространство ,за което съм намислил да си сложа разни уредчета heavy metal zork

Потребителски аватар
antonco

Мнениеот antonco » Вто 03 авг 2010 18:18

така може, но не ми допада идеята да го оставяш празно или да слагаш "капаците" дето ги продавали по 3-4 лева :drunk :drunk :drunk :drunk :drunk някой мониторче 7' ставя, но пак трябва да си вземеш DVD плеър и няма да ти прескача , може картина да губи тогава :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun

miroslav_stoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот miroslav_stoev » Сря 04 авг 2010 6:57

:Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun може , може :beer мислих си за тези уредчета от лада - налягане на маслото ,ей такива щуротии :) ама за сега не ми се занимава , захванах се да си оправям километража 8)

Потребителски аватар
antonco

Мнениеот antonco » Сря 04 авг 2010 7:34

давай го малко по-сериозно де, хванеш нещо , почнеш друго.. няма да е лошо и някой снимки да качиш да гледаме с кво се занимаваш ;)

miroslav_stoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот miroslav_stoev » Сря 04 авг 2010 14:46

ами то за снимки не е :) аз просто си сложих оборотомер :banana само че километража не бачка :banghead: с това зъбно колелце си игарах 2 дена и ми писна вече , ако някой от региона може да ми го направи (ще си платя каквото е необходимо)

Потребителски аватар
antonco

Мнениеот antonco » Сря 04 авг 2010 17:17

не говорих за снимки на таблото , а щом се заиграваш с колицата има си раздел отвори нова тема и там споделяй това което правиш с колата и ако имаш проблеми там ще ти помогнат който с каквото знае ;) пък за километража и аз имах доста нерви с тва зъбно колело, слагам го удрям някой по сериозна дупка или понапъна голфчето повече и после отказва.. ама свикнах, по ръмженето на двигателя се ориентирах с колко карам mhihi :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun

Потребителски аватар
achodemo
Автомобил: GOLF IV
Двигател: AHF ASZ

Мнениеот achodemo » Сря 04 авг 2010 22:56

Аз пък само да вметна , че ако просто не ти харесва как стои CD-то горе разбирам ,но ако е за да не ти прескача и под задната седалка да го завреш пак ще прескача ,просто защото е КАЛПАВО ! :не:
Бързо го сменяй . И най-ефтиното и просто SONY да вземеш никога няма да ти прескочи !! :да:
Вече ако търсиш качество има други марки! :mrgreen:

miroslav_stoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот miroslav_stoev » Чет 05 авг 2010 7:01

За прескачането проблема се реши , просто не съм го бил сложил както трябва :oops:

Потребителски аватар
antonco

Мнениеот antonco » Чет 05 авг 2010 16:05

:Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun ти изби рибата направо, ние тук развиваме теории съвети а то какво било, а иначе ето ти темата за преместването viewtopic.php?f=11&t=199330&hilit=%D0%BC%D1%8F%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%82%D0%BE+%D0%BD%D0%B0+%D0%BF%D0%B5%D0%BF%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0
а ето ти тема за уредите ;) viewtopic.php?f=11&t=120342&hilit=%D0%BC%D1%8F%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%82%D0%BE+%D0%BD%D0%B0+%D0%BF%D0%B5%D0%BF%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”