antonco написа:като свалиш CD-то, на неговото място пепелника ли ще сложиш
продават се капаци който точно пасват на дупката кадето се поставя ЦД-то,сега не мога да намеря снимка но аз си купих такъв нов за 3-4 лв някаде беше
antonco написа:като свалиш CD-то, на неговото място пепелника ли ще сложиш
ами на Pioneer DEH 3900 малко да ти кажа са я пропуснали,на предишното ми сони я имаше,но на този плеар я няма,прочети ми мнението над твоето и ще разбереш какво се слага там,даже хората го слагат оригинално на някой таблаTiL написа:antonco написа:като свалиш CD-то, на неговото място пепелника ли ще сложиш
Изолирблант![]()
![]()
![]()
Ще станем свидетели на опропъстяване таблото на г2! Колкото до колегата със заблестяващото го цд DIMM OFF мисля че беше опцията която намаля светлината на минимум

antonco написа:добре бе умници, ами като сложиш тоя капак според мен ще изглежда грозно и второ ако колега пуши или има нужда от пепелник , КВО ПРАИМ ? я по добре не си барай таблото ами си купи едно ново CD и тва е ..

някой мониторче 7' ставя, но пак трябва да си вземеш DVD плеър и няма да ти прескача , може картина да губи тогава

може , може
мислих си за тези уредчета от лада - налягане на маслото ,ей такива щуротии
само че километража не бачка
с това зъбно колелце си игарах 2 дена и ми писна вече , ако някой от региона може да ми го направи (ще си платя каквото е необходимо)

ти изби рибата направо, ние тук развиваме теории съвети а то какво било, а иначе ето ти темата за преместването viewtopic.php?f=11&t=199330&hilit=%D0%BC%D1%8F%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%82%D0%BE+%D0%BD%D0%B0+%D0%BF%D0%B5%D0%BF%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 76 госта