enigma79 написа:dingila написа:ами аз съм писал по напред това е защита за мотора ако хване в сняг лед да върти оборотите ряско скачат до макс
Хората са измислили тракшън контрола за тая работаДали ще въртиш гуми със 7000 или 8000 оборота някак резултатът ще е все същият - колата ще седи на едно място
явно не си ми схванал идеята не е за буксуването няма смисъл да обяснявам колата си е твоя прави каквотo решиш с нея явно ограничителя е глупост на конструкторите на научих каквото ми трябваше лека вечер от мен
Колега,ограничителя е за защита на мотора,ама не да не боксува,а за да не потрошиш двигателя.За боксуването се слага АБС и към него тракшън контрола е точно за това
Аз знам за какво е и то много добре, ама явно и ти не успя да ми схванеш тънкия намек*... както и да е спирам, че да не кажете, че спамя

Е така от въртене на сняг и много обороти,един умник потроши един прекрасен мотор 2.0 TD на едно ауди...Просто както пилеше с около 5000 оборота леда и в един момент напипа асфалта...Като отворихме мотора,разпределителния вал беше на 4 парчета счупен,мотора го изхвърлихме...
*на едно магаре и 5 ограничителя да му сложиш пак ще си строши колата. Хора, като този, който е цитирал колегата ЛионХеарт просто не заслужават да карат автомобили, най-много им се полага велосипед.

Айде стига че успамихме темата и аз преставам да пиша,дадох съвет за направата на такова животно,от мен толкова