Golf MK4 Пукане при тръгване
- hobsy
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пукане при тръгване Голф 4
Това опредлено ще го пробвам. 

- mircho82
- Автомобил: Golf IV TDI GTI
- Двигател: ARL 2001
hooligan_sk написа:Вдигнете на крик и завъртете пружината четвърт или половин оборот - става на ръка, само с едни ръкавици да не се оклепаш
Как да я завъртим, та тя не е ли в улей и зацепена отдолу на чашката на макферсона с тая цел за да не се върти, а да лагерува отгоре на тампона(поне на тройките като съм свалял е така)
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
mircho82 написа:hooligan_sk написа:Вдигнете на крик и завъртете пружината четвърт или половин оборот - става на ръка, само с едни ръкавици да не се оклепаш
Как да я завъртим, та тя не е ли в улей и зацепена отдолу на чашката на макферсона с тая цел за да не се върти, а да лагерува отгоре на тампона(поне на тройките като съм свалял е така)
Въртят се поне половин оборот без проблем, пробвах го няколко пъти скоро

- Ludiq
- Автомобил:
- Двигател:
Всички сме така.
Направо ме е срам понякога...

Направо ме е срам понякога...
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
morfei1 написа:това утре ще взема да го пробвам има резон.
Направи ли опита?
Аз вече толкова свикнах, че като я изкарвам от гаража и не го направи, чак ми прави впечатление

- hobsy
- Автомобил:
- Двигател:
Luciano написа:morfei1 написа:това утре ще взема да го пробвам има резон.
Направи ли опита?
Аз вече толкова свикнах, че като я изкарвам от гаража и не го направи, чак ми прави впечатление
И аз съм така

Luciano написа:Аз вече толкова свикнах, че като я изкарвам от гаража и не го направи, чак ми прави впечатление
Направих го. Вдигнах колата на крик и се опитах да завъртя пружината и според мен не е възможно нито в едната посока, нито в другата. Доколкото успях да напипам, в долната част на макферсона си беше легнала на местото.
Здравейте,аз имам Бора и имам същия проблем от една година насам.Сменях тампони,накрайници,тампони на макферсони и лагери,шарнири и никаква промяна.Пукането си продължава и си нямам на идея от къде идва това пукане.От вратите няма как да бъде това пукане,защото пука все едно се намества нещо.Ако някой има някакво решение на проблема моля да помага.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
- hooligan_sk
- Модератор
Това ще се окаже нещо по шасито 

- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Аз нямам този проблем, за щастие, но според това което чета, може и от скоростите да идва.
- hooligan_sk
- Модератор
skotis написа:Аз нямам този проблем, за щастие, но според това което чета, може и от скоростите да идва.
Съмнявам се. Най-малкото се появява при всякакви двигатели и скорости. При мен изпуква много рядко, обикновено като се качвам с ляв завой на изравнен за качване тротоар - и на скорост и на нулева пуква понякога. Повечето хора които са се оплакали гледам че са с ТДИ, той е много по-тежък и сигурно и това спомага да се прояви проблема.

Колеги преди доста време на едно ТДИ имах поне това което чета сходен проблем,смених всичко,като повечето колеги пак продължаваше пукането,бяха останали само вариант,моста пружини апарати дискове и нещо по рейката,моста нямаше проблем не беше хлабав с рейката също,но на куп смених пружините и апарати с дискове и накладки старите бяха почти нови и тогава проблема изчезна,пробвайте нещо по апаратите и пружините,ако и моят проблем е бил същия значи "разковничето" е там-апарати дискове пружини
- hooligan_sk
- Модератор
MAYKI написа:Колеги преди доста време на едно ТДИ имах поне това което чета сходен проблем,смених всичко,като повечето колеги пак продължаваше пукането,бяха останали само вариант,моста пружини апарати дискове и нещо по рейката,моста нямаше проблем не беше хлабав с рейката също,но на куп смених пружините и апарати с дискове и накладки старите бяха почти нови и тогава проблема изчезна,пробвайте нещо по апаратите и пружините,ако и моят проблем е бил същия значи "разковничето" е там-апарати дискове пружини
morfei1 да каже

hooligan_sk написа:MAYKI написа:Колеги преди доста време на едно ТДИ имах поне това което чета сходен проблем,смених всичко,като повечето колеги пак продължаваше пукането,бяха останали само вариант,моста пружини апарати дискове и нещо по рейката,моста нямаше проблем не беше хлабав с рейката също,но на куп смених пружините и апарати с дискове и накладки старите бяха почти нови и тогава проблема изчезна,пробвайте нещо по апаратите и пружините,ако и моят проблем е бил същия значи "разковничето" е там-апарати дискове пружини
morfei1 да кажеКолко дискове и апарати и пружини е сменил човека ехееее
Аз само искам да помогна защото съм имал сходен проблем
Поздрави
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”