Iago написа:Сега какво каза? Че харчи малко, че си познаваш колата, че говорим глупости.. и че веднъж си висял в задръствания и тръгни-спри и ти е дал над 10? И си бил изненадан и не знам си какво. Колега, не се заяждам.. просто градското в София ти е 10-15км таван на един пробег. След това се разходиш някъде вечерта, излизаш малко извън града, направиш 3 тигела на цариградско просто за кеф, прибереш се до Кюстендил, ебеш труженички на околовръстното или квото ти е кеф.. и като теглиш чертата ти е 8-9-10... зависи. Обаче ще ти посоча един конкретен маршрут, минавай го всеки ден сутрин/вечер в часовете пик преди/след работа (така както аз го правя 2-3 пъти в седмицата) в продължение на 2-3 седмици, тегли чертата и ако ти даде около 10 бензин.. че даже и около 12-13 (особено сега зимата) може и да ти купя Голфа на каквато цена кажеш.Buxpo написа:А бе хора сега искате да кажете че аз не си познавам колата и не знам колко ми харчи ли
Най много ми беше харчила колата още като не бяха направили кръговото при Драгичево и предполагам може се сетите как се движеха колите там и на влизане в София висим на едно место и за около 5 мин мръднем 10 метра и е така после се мотая из София ходим на лекции това онова и в 5 от Овча Купел към Люлин бръм бръм с 30-40 тръгнеш спреш тръгнеш спреш и в края на крайщата ми хапна тогава над 10 литра което не ми се беше случвало![]()
Караш ли го в нормални условия, ще ти харчи нормално много. Все пак не е Ибиза 1.2. Обаче висиш ли в задръствания и т.н. харчи много за средно българските възможности. Е.. ако падне бензина на 1.5лв, тогава ще харчи малко
Момче, на седмица с тая кола навъртам по 400км карам я само на бензин, защото гас шанс да сложим и мислим че поне малко си познавам колата и ще знам как ми харчи горивото
п.с. Когато съм в софия на ден ми се е случвало да навъртам по около 100км из красивите столични улици и павирани пътечки

. Досега по него нищо не е скръцнало. Аз лично като гледам Golf4 наистина е по-здрава кола, ламарината е доста по-дебела(поне на пипане), но според мен един Golf4 1.8T,V5(AGZ),V6 ще ми излезе по-скъп за поддръжка отколкото едно ABF-че(отделно, че нямам откъде да извадя толкова пари на куп за тях