Скрост на чистачките

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
dacata KR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dacata KR » Нед 05 юни 2005 12:08

хехехехех,парктроника е съвсем друга екстра....но мисля че всички знаят каква е,а това се нарича паркинг-светлина 8) дори и бавариите го имат :wink:

Потребителски аватар
Krasi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Krasi » Чет 09 юни 2005 16:40

Значи днес обикалях по моргите. Намерих и купих реле с надпис 90 на него, но се оказва, че надписите на изводите му не съвпадат с тези на моето оригинално реле /с номер 19 - то е без памет/. Също така разгледах релетата с памет на два други голфа, и се оказа, че релетата на тях са с номер 99 и надписите по крачетата им съвпадат напълно с моите надписи. За съжаление, такова реле с номер 99 няма никъде.

Потребителски аватар
Krasi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Krasi » Пет 02 сеп 2005 16:10

Тоест не няма никъде, има го само с поръчка и струва около 70-80 лева оригинално

Потребителски аватар
Vasseto
Автомобил: Passat B7 Passat B5_5 Jetta V
Двигател: CFFB AVF BXE

Мнениеот Vasseto » Сря 07 сеп 2005 1:55

Става и за Г2 ,като смениш реле 19 с реле 99 и получаваш 4 скорости на паузите.На жена ми и го казах ама тя си е жена все пак.

Потребителски аватар
Vasseto
Автомобил: Passat B7 Passat B5_5 Jetta V
Двигател: CFFB AVF BXE

Мнениеот Vasseto » Сря 07 сеп 2005 1:57

реле ми намериха в един сервиз с мои хора ,кат моето реле замина в кола нов внос,за някакув автосалон.

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Сря 07 сеп 2005 10:53

negodnika написа:Ха още една екстра за която незнаех е тва е VW цял живот можеш да му откриваш екстрите другата екстра дет ме кефи е като не си на контакт и дадеш на мигач ти се пуска съответно ляв или десен габарит аз му викам парктроник :lol: даже бавариите го нямат това

Аз пък забелязах друго :!: Когато не си на контакт и си пуснеш фаровете и придържаш лостчето за къси/дълги към теб,колата все едно е на контакт:Тръгват вентилаторите,ел стъклата,огледалата и друго не се сещам.Иначе при мене по принцип всичко това работи само на контакт.
А да и клаксона свири при това положение :wink:

yagoda
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот yagoda » Сря 07 сеп 2005 17:19

Ако я бутнеш на скорост дали ще запали?

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 07 сеп 2005 21:31

пичове,колегата е прав!!!всичко е точно така,на степени е.сега за притейателите на Г2:ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ ИМА ПОДРГРЯВАНЕ НА ПРЪСКАЛКИТЕ НА ПРЕДНОТО СТЪКЛО? :idea: :yeaha: Shocked

Потребителски аватар
leavon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leavon » Сря 07 сеп 2005 21:44

Моите и двете нямат!!! :?:

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Сря 07 сеп 2005 22:07

Има логика тия светещите и малко да греят :lol: :lol: :lol: :wink: 8)

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Сря 07 сеп 2005 22:11

...

Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 15:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 07 сеп 2005 22:58

ами да ви кажа и аз невярвах,но днес с един френд се хванахме на бас че имат.и той невярваше и като го заведох да види на гаджето 2-а щеше да падне eyecrazy !!!!
като видя фабрични жици и се побърка как неговия няма.аз му обяснявам че си е така купен,той вика,невъзможно.като видя откуде идват жиците се убеди че си е фабрично и още повече ахна

PS.само да ви кажа че ми след всяка зима им се разгонва фамилията на жичките и на мен,защото жените като им кажеш не сипвай такава течност за чистачките,те точно такава слагат дето клеасва всичко и на пролет почваш:казанче маркучи пръскалки и всичко останало да сваляш и да чистиш,щото като говориш нема кой да те слуша.и после скъпи ,не ми пръскат чистачките

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Чет 08 сеп 2005 10:53

lilo_stich написа:пичове,колегата е прав!!!всичко е точно така,на степени е.сега за притейателите на Г2:ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ ИМА ПОДРГРЯВАНЕ НА ПРЪСКАЛКИТЕ НА ПРЕДНОТО СТЪКЛО? :idea: :yeaha: Shocked

На старият ми Голф 2 нямаше. Ама сега ще приспособя на тройката.
Решението е много просто -италианците са го сложилиу на самолетите 155 -разширителният съд за антифриза е в 1 тяло със съда за течността за пръскачките -дели ги една преграда . И водата за чистачките се подгрява от антифриза .Намира се само 1 съд от 155 ца.и малко закрепване.Поръчал съм съд от Италия

Потребителски аватар
leavon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leavon » Чет 08 сеп 2005 12:53

Имам един познат, който си беше приспособил нагревател от зъболекарска машина. В накрайника, който пръска вода и въздух, има нагреватели отделно за водата и въздуха, които работят на 12 V. Беше го закрепил точно там, където тръбичката се разделя към двете пръскалки. Обаче останат ли без вода и включени - дотам!!

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Чет 08 сеп 2005 13:20

Аз имам друго питане! Първо че задната чистачка си прави точно каквото си иска, пускам я и трудно я спирам, но ми е направило впечатление че колкото по силно вали, толкова по бързо върти :)
не знам как става, но почне ли да върти бързо няма спиране вече:)
И най ми е странно как седят нещата с пръскалката на задния джам. При мене в багажника няма казанче, един ден искорубих всичко, няма и следа от маркуче или да е имало казанче. От пръскалката през гумения маншон заминава маркучето по тавана на някаде, но не знам каде отива, не е вързано и към предното казанче, не се виждат никаде по багажника нито кабели нито нищо.
Каде може да е изчезнала връската и дали е имало такъв човек който да си играе да "покрива следите"?:):):) какво мислите?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”