Скрост на чистачките
Значи днес обикалях по моргите. Намерих и купих реле с надпис 90 на него, но се оказва, че надписите на изводите му не съвпадат с тези на моето оригинално реле /с номер 19 - то е без памет/. Също така разгледах релетата с памет на два други голфа, и се оказа, че релетата на тях са с номер 99 и надписите по крачетата им съвпадат напълно с моите надписи. За съжаление, такова реле с номер 99 няма никъде.
- lowrider
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
negodnika написа:Ха още една екстра за която незнаех е тва е VW цял живот можеш да му откриваш екстрите другата екстра дет ме кефи е като не си на контакт и дадеш на мигач ти се пуска съответно ляв или десен габарит аз му викам парктроникдаже бавариите го нямат това
Аз пък забелязах друго
А да и клаксона свири при това положение
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 15:10, променено общо 1 път.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
ами да ви кажа и аз невярвах,но днес с един френд се хванахме на бас че имат.и той невярваше и като го заведох да види на гаджето 2-а щеше да падне eyecrazy !!!!
като видя фабрични жици и се побърка как неговия няма.аз му обяснявам че си е така купен,той вика,невъзможно.като видя откуде идват жиците се убеди че си е фабрично и още повече ахна
PS.само да ви кажа че ми след всяка зима им се разгонва фамилията на жичките и на мен,защото жените като им кажеш не сипвай такава течност за чистачките,те точно такава слагат дето клеасва всичко и на пролет почваш:казанче маркучи пръскалки и всичко останало да сваляш и да чистиш,щото като говориш нема кой да те слуша.и после скъпи ,не ми пръскат чистачките
като видя фабрични жици и се побърка как неговия няма.аз му обяснявам че си е така купен,той вика,невъзможно.като видя откуде идват жиците се убеди че си е фабрично и още повече ахна
PS.само да ви кажа че ми след всяка зима им се разгонва фамилията на жичките и на мен,защото жените като им кажеш не сипвай такава течност за чистачките,те точно такава слагат дето клеасва всичко и на пролет почваш:казанче маркучи пръскалки и всичко останало да сваляш и да чистиш,щото като говориш нема кой да те слуша.и после скъпи ,не ми пръскат чистачките
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
lilo_stich написа:пичове,колегата е прав!!!всичко е точно така,на степени е.сега за притейателите на Г2:ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ ИМА ПОДРГРЯВАНЕ НА ПРЪСКАЛКИТЕ НА ПРЕДНОТО СТЪКЛО?![]()
Shocked
На старият ми Голф 2 нямаше. Ама сега ще приспособя на тройката.
Решението е много просто -италианците са го сложилиу на самолетите 155 -разширителният съд за антифриза е в 1 тяло със съда за течността за пръскачките -дели ги една преграда . И водата за чистачките се подгрява от антифриза .Намира се само 1 съд от 155 ца.и малко закрепване.Поръчал съм съд от Италия
- leavon
- Автомобил:
- Двигател:
Имам един познат, който си беше приспособил нагревател от зъболекарска машина. В накрайника, който пръска вода и въздух, има нагреватели отделно за водата и въздуха, които работят на 12 V. Беше го закрепил точно там, където тръбичката се разделя към двете пръскалки. Обаче останат ли без вода и включени - дотам!!
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз имам друго питане! Първо че задната чистачка си прави точно каквото си иска, пускам я и трудно я спирам, но ми е направило впечатление че колкото по силно вали, толкова по бързо върти
не знам как става, но почне ли да върти бързо няма спиране вече:)
И най ми е странно как седят нещата с пръскалката на задния джам. При мене в багажника няма казанче, един ден искорубих всичко, няма и следа от маркуче или да е имало казанче. От пръскалката през гумения маншон заминава маркучето по тавана на някаде, но не знам каде отива, не е вързано и към предното казанче, не се виждат никаде по багажника нито кабели нито нищо.
Каде може да е изчезнала връската и дали е имало такъв човек който да си играе да "покрива следите"?:):):) какво мислите?
не знам как става, но почне ли да върти бързо няма спиране вече:)
И най ми е странно как седят нещата с пръскалката на задния джам. При мене в багажника няма казанче, един ден искорубих всичко, няма и следа от маркуче или да е имало казанче. От пръскалката през гумения маншон заминава маркучето по тавана на някаде, но не знам каде отива, не е вързано и към предното казанче, не се виждат никаде по багажника нито кабели нито нищо.
Каде може да е изчезнала връската и дали е имало такъв човек който да си играе да "покрива следите"?:):):) какво мислите?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”