joker написа:[
а на теб къде ти е ВАКУУМНИЯ РЕГУЛАТОР?????
Аз мноооооооооого го търсиих ама го няма

ще да е паднал някъде по пътя?!!!
ами на другия гоф който е 1.3 дигифант имам вакумен регулатор.и пак е с датчика на хол.
joker написа:абе защо слушаш глупости.....няма такова нещо бе...копютърът ти за какво е ,ами ТПС и т.н и т.н....Някои хора без да са си поглеждали под капака използват Ладова терминология....
Капака на колата е като женската пола....докато не я вдигнеш,никога не си сигурен какво те очаква отдолу....(да ме извинят дамите от форума,ама не се сдържах)
аре да ми обясниш каквои общо има компчтъра с запалителната система че нещо не разбирам
добр греша за вакуумния регулатор,съгласен съм аз и за туй казах че искам да бъда поправен,добре имаш са за голям майстор и сигурно си ама какво ти пречи да кажеш като човек така и така тоз мотор е еди как си и толкова.аз немога да разбера такива хора разбира уж малко повеч1е от другита и вече нарежда .кой не бил си отварял капака кой глупости приказвал.
колега извинявай за офф-а иначе по твоя въпрос мога да ти кажа само като я разкачаш да е на топъл двигател и тогава ше се види разликата ако е от нея.ама се пак не ми се доверявай че може пак глупости да приказвам