колеги, на мен плафона при огледалото в купето си работи като отворя вратата, но не ми работи този на самата врата и зуамра за фаровете. Тествах с ВАГ и зумера си е ОК. Дали и при мен проблема е в това микроключе?
Благодарности!
Откри ли някой къде се продават микроключета за Голф 4 ?
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Re: Откри ли някой къде се продават микроключета за Голф 4 ?
Именно в него е.
Може ли за напътствия, кой може да го направи, че на мен това с бравата малко сложно ми идва!
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Щом си от София имаш богат избор от форумни майстори - раздел сервизи! 

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- froodo
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги!
Имах проблем с микрето на лявата врата,разгледах тези който са тук,и тези от e-bay на CHERRY
За тези който казват че са еднакви нека им погледнат техн. х-ки
Имах съмнение за студена спойка,но все пак си поръчах 2 бр на CHERRY за да не отварям на празно вратата,и се оказа разбира се студена спойка(презапойх крачетата и сега съм 6+
)
Ако някой иска такива на CHERRY от e bay разполагам с 2 бр!!!
Имах проблем с микрето на лявата врата,разгледах тези който са тук,и тези от e-bay на CHERRY
За тези който казват че са еднакви нека им погледнат техн. х-ки

Имах съмнение за студена спойка,но все пак си поръчах 2 бр на CHERRY за да не отварям на празно вратата,и се оказа разбира се студена спойка(презапойх крачетата и сега съм 6+

- Str1keR
- Автомобил: Bora
- Двигател: TDI AJM
При мен се оказа, че микроключето си бачкаше, но пъпката му се беше износила (изтрила). Изрязах и залепих едно миниатюрно парченце пластмаса върху пъпката и сега си работи перфектно 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Има в София -Магазин за електроника на ул.Поп Богомил. Първата пряка в ляво в посока
Лъвов мост -ЦУМ
Лъвов мост -ЦУМ
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
froodo написа:Здравейте колеги!
За тези който казват че са еднакви нека им погледнат техн. х-ки![]()
Имах съмнение за студена спойка,но все пак си поръчах 2 бр на CHERRY за да не отварям на празно вратата,и се оказа разбира се студена спойка(презапойх крачетата и сега съм 6+)
късно видях че имаш колега . поръчах си чак от УК ... отново

- froodo
- Автомобил:
- Двигател:
защо отново колега,първото какво беше 

- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Първото беше същото обаче преди 2 години ,когато сменях на предна лява врата - сега е предна дясна наред.Даже след малко отивам да го мятам 

- froodo
- Автомобил:
- Двигател:
Peteff написа:Първото беше същото обаче преди 2 години ,когато сменях на предна лява врата - сега е предна дясна наред.Даже след малко отивам да го мятам
даа моята я взех с прецакано микре на предна лява,а до дясна още несъм стигнал

- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Копченцето на микрето направо се беше изкъртило , дори беше задрало здраво в частта от бравата която го натиска - тя е някаква мека пластмаса . Смених го супер лесно де , нали съм с опит по въпроса вече .
- mircho82
- Автомобил: Golf IV TDI GTI
- Двигател: ARL 2001
Малко да Ъпна темата. След 2 годинки работа на микретата едното пак даде фира. При първоначалното им разглобяване реших да си оставя оригиналните микрета поради това, че новите не им съвпадат дупките и трябва много преправяне и много счупен боргии. Само ги отворих и ги почистих.
Сега обаче дойде и друг проблем. Чопчето или така наречената пъпка на микроключето на шоф врата се беше протъркало и не се опираше до полумесеца. Поиграх си малко и направих едно ново или по точно издялках едно, с необходимите му канали за да се движи в корпуса. И ето общо взето какво стана:
Разглобеното микре.
Ето и една шепа микрета за подмяна на които не съвпадат дупките и както казах трябва да се дупче бравата на ново.
Сега обаче дойде и друг проблем. Чопчето или така наречената пъпка на микроключето на шоф врата се беше протъркало и не се опираше до полумесеца. Поиграх си малко и направих едно ново или по точно издялках едно, с необходимите му канали за да се движи в корпуса. И ето общо взето какво стана:
Разглобеното микре.
Ето и една шепа микрета за подмяна на които не съвпадат дупките и както казах трябва да се дупче бравата на ново.
-
- Автомобил:
- Двигател:
здравейте,колеги!Моя проблем е следния-докато се мъчех да оправя машинката за централното и да проверя дали е здраво конкретното микроключе направих фатална грешка
След като събрах вратата провах езичето на вратата дали ще се затвори. Бутнах го с пръст,то се затвори но не успя да се отвори нито с едната нито с другата дръжка...Отново отворих цялата врата поразмърдах го наместих го и проблема се реши.След това пак я сглобих и преди да сложа тапета приятеля който ми помагаше бутна вратата и тя се затвори..И сега не може да се отвори...Как мога да я отворя?Всичко жила са поставени правилно но нито отвътре нито отвън иска да отваря...Някой досега сблъсквал ли се е с подобен проблем???

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”