Май не, пишете ако сте 4ували. по магистралата 150км в 4ас тва му е проблема пък и аз не сам тръгнал да са
състезажам.

mufin написа:Г4 1.4 - Снаряженная масса автомобиля 1085 кг
godfadar написа:Голф 4 1.4 75кс си е перфектен,нз кво не ви харесва, 1.4 за града е перфектен,а на магистралата 140-ка си лепи от раз.Карам го с 5-40,никво масло не гори.Харчи малко,данъкът е по-малък,екологичен е и добре се държи на пътя.
mufin написа:Number of doors 5
Kerb weight 1090 kg
radi_nrj написа: Ще ме караш да ходя до Банкя да снимам книжката на стария да видиш колко е разликата м/у 3 и 5 врати при едно и също ниво на оборудване - 90-100кг.
оня с четворката... ех доброто старо матр'ял.си го направил луд
theultimate написа:0-100 при гонка може би....и все пак ABS си има въртящия момент при доста ниски обороти и при нормално каране ще дърпа повече + обикновенната газова, което сваля разхода поне с 30-40%. Голф4 има хиляди други предимства като визия, комфорт, екстри, просто сравниението точно по мощноста е малко неумесно и не по темата
kat007 написа:. Покарах я ...нито чука нито тропа...мн стабилно вози... е цената му е малко повечко от някои други 4-ки но е оправданаи мисля да си я взема...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 65 госта