Не съм гледал как е таблото на Г4 отвътре. Нова мода е вътре да има регулиращ елемент /нещо от рода на MOS схема/. От регулатора на нея се подава управление и тя си управлява лампите за осветление на таблото.
Свали таблото, махни пл. капак и дай фото тука да гледаме. Има вероятност акто са сваляли таблото да не са наместили лентовия кабел за борд компа.
На Шарана сменях тази схема преди месец и нещо.При мен беше някаква измишльотина правена за Форд и директен заместител не намерих.Сложих LM350 и после подмених лампите със светодиоди. При вариант със светодиоди става и с по-евтината LM317 / еднакви корпуси са, за различен ток само./
Golf MK4 1.9TDI 110hp Проблем с борд компютъра
Re: Проблем с борд компютъра
здравейте колеги,имам един въпрос отноосно борд комп. на Бора.изписа ми на испански че имам 1500 км до смяна на масло,смених го ,но надписа не се маха.някой знае ли как се премахват?
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Вземи тиксо и го залепи на дисплея да не се вижда....За каква кола става въпрос поне кажи де
- pafkataaa
- Автомобил:
- Двигател:

Последна промяна от pafkataaa на Съб 28 юли 2012 15:08, променено общо 1 път.
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
nikola79 написа:някой знае ли как се премахват?
Напиши в търсачката "service" и ще видиш ка се маха!Може и с vag-com,може и сам да се справиш!
- pafkataaa
- Автомобил:
- Двигател:
колеги може ли да ми кажете от пасат какви трябва да са цифрите отзад на таблото за да мога да му взема борда и да го присадя на моето ?
- plamski3
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AKL
Реши ли проблема с борда?
- pepo_1986
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf MK4 1.9TDI 110hp Проблем с борд компютъра
Как да занулим Oil Service и Inspection Service на Golf IV:
1. Натискате и задържате бутона за нулиране на "дневния" пробег (долу в дясно на таблото
2. Завъртате контактния ключ на позиция "контакт" (не палите)
3. Пускате бутона за "дневния" пробег и на дисплея излиза Service OIL
4. Завъртата бутона за сверяване на часовника (долу в ляво на таблото) на дясната страна
5. На дисплея излиза Service OIL ----
6. Ако искате да занулите и Service INSP, натискате отново бутона за зануляване на "дневния" пробег (долу в дясно), на дисплея излиза Service INSP
7. Натискате отново бутона за часовника (долу в ляво) на дясната страна и на дисплея се показва Service INSP ----
1. Натискате и задържате бутона за нулиране на "дневния" пробег (долу в дясно на таблото
2. Завъртате контактния ключ на позиция "контакт" (не палите)
3. Пускате бутона за "дневния" пробег и на дисплея излиза Service OIL
4. Завъртата бутона за сверяване на часовника (долу в ляво на таблото) на дясната страна
5. На дисплея излиза Service OIL ----
6. Ако искате да занулите и Service INSP, натискате отново бутона за зануляване на "дневния" пробег (долу в дясно), на дисплея излиза Service INSP
7. Натискате отново бутона за часовника (долу в ляво) на дясната страна и на дисплея се показва Service INSP ----
- plamski3
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AKL
Re: Golf MK4 1.9TDI 110hp Проблем с борд компютъра
Имах предвид за това, че не свети фис дисплея.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”