Tyan написа:момчета не мислите ....но ви е простено ...какво се пита ?????? кой е сполучливият ........ ако под сполучливост разбирате комфорт и екстри това са 5,4 защото стандартно излизат с най много екстри и донякъде 3 ...ако искате здравина са 1,2 донякъде 3 защото са най прости .... а най здравият и добре действащ механизми са простите и изградени с най малко части ....и какво излиза тук .... като здравина, екстри и бързина тройката е най [color=blue]балансирана [/color];)
четворката можеше да бъде много добра ..ако не се бяха правили немците на цигани със съединителя, електриките и тъпомалоумните механизми на стъклата ...петицата е рано за анализи
sashobas написа:Според мен твърденията че тройкатах е трошлив автомобил са неверни.Как така е трошлив като е всичко по ходовата част е като на Г2 моторите и те с малки разлики а бил трошлив.Според мен тройката трябва да е фаворит.Повече екстри и комфорт от Г2 и е по бърза.
pacoy написа:Аз също имам тройка която карам може би от скоро 4-5 месеца , но не мога да разбера кое и е трошливото живея в квартал с много дупки и ендеци и секи ден минавам през тях по 2-3 пъти минимум и нищо и няма слава бого.
Tyan написа:момчета не мислите ....но ви е простено ...какво се пита ?????? кой е сполучливият ........ ако под сполучливост разбирате комфорт и екстри това са 5,4 защото стандартно излизат с най много екстри и донякъде 3 ...ако искате здравина са 1,2 донякъде 3 защото са най прости .... а най здравият и добре действащ механизми са простите и изградени с най малко части ....и какво излиза тук .... като здравина, екстри и бързина тройката е най балансирана
![]()
четворката можеше да бъде много добра ..ако не се бяха правили немците на цигани със съединителя, електриките и тъпомалоумните механизми на стъклата ...петицата е рано за анализи
so.sec написа:Пояснявам предния си коментар - който все още твърди че голф3 са здрави коли моля да се обърне за мнение към следните 3 сервиза в София - "М Комплект", "Корект", "VW" на околовръстното. От там бяха катогрични (да, дори и отговорния инженер който бе на смяна в сервиза на VW) че Golf 3 е грешка във всяко 1 отношение.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 137 госта