Проблем с високите обороти ГОЛФ 4
- zelkata_ok1_
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с високите обороти ГОЛФ 4
това е с цел екология мисля да слагам oil catch http://www.gassavers.org/showthread.php?t=290
- plamski3
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AKL
Откъде ще си набавиш материалите за това?
- zelkata_ok1_
- Автомобил:
- Двигател:
това е за филтриране на конденз в компресор най-често го използват автобояджий не е скъпо но мисля да си купя такова http://www.ebay.co.uk/itm/Oil-Catch-Can ... 500wt_1149
здравейте колеги,имам същият голф със същият проблем,смених датчика на коляновия вал,и нищо сега на диагностика ми дава грешка в датчика на разпределителния вал и датчика за температурата,до кога трябва да сменям датчици някакви идеи??????
- plamski3
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AKL
Докато не смениш правилния
Щом ти дава грешка с датчика на разпределителния, защо сменяш на коляновия? Ако имаш проблеми с датчика на коляновия вал, няма да можеш да запалиш. Опиши си проблема подробно, ако всичко е идентично и ти дава същата грешка - смени правилния датчик и пиши какво е станало. Слагай оригинален, че от китайски ще си патиш = даваш пари за части и труд, но без промяна.

Щом ти дава грешка с датчика на разпределителния, защо сменяш на коляновия? Ако имаш проблеми с датчика на коляновия вал, няма да можеш да запалиш. Опиши си проблема подробно, ако всичко е идентично и ти дава същата грешка - смени правилния датчик и пиши какво е станало. Слагай оригинален, че от китайски ще си патиш = даваш пари за части и труд, но без промяна.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”