radotom написа:Да пооцапам още малко и тук, защото ми е съвсем шпрясно, от преди 3 часа![]()
Както виждате, и brabus потвърди, че при високи обороти е нормално да си литва масълцето
Наистина в книжката на Голфа дават разход до 1л/1000км. пробег. Дали това е разхода, при който трябва да хвърлиш мотора, или е нормален максимален... това не смея да коментирам!
Факт е, че предния ми Голф2, 1.6Д с почти 1мм. ръб в цилиндрите ми изяхдаше по 1.5л/10 000км.
Преди 2 смени бях сложил SHELL 10W40. Ами на около 8к км. реших да погледна как е щеката и щях да падна! Едва се беше нацапала на крайчето!
От 2 смени съм с MOTUL 6100 /10W40- 80% синтетика/
За 10 000 км. ми се губи по около 450гр. масло, защото ми тече от ганитурата на картера (със собствения си ляв крак скапах резбата на едно от хилядите болтчета, а сега, за да го оправя, трябва да отделям скоростите от мотора, за да може да се бръкне там)
Преди 3 часа пак смених маслото със същото 6100. Предложиха ми и 15W50, но отказах.
М/у другото, както MOTUL, така и SHELL подържат спецификациите на VW.
Само дето ШЕЛ-ското ми го издуха за отрицателно време, а мотула не!
Добре се държи колата и с IGOL, пак 10W40. Даже днес се колебаех м/у двете, ама на IGOL е полусинтетика, макар и доста по-евтино, та предпочетох Мотулче
и аз така градски си джъткам със същия Мотул/ий и за сега не се оплаквам,изненадан съм че го набеждаваш за 80% пълна синтетика за мене тва си е чиста полусинтетика ама знам ли ??