Охлаждане Golf 4
- hdjfmr
- Автомобил:
- Двигател:
Охлаждане Golf 4
Здравеите колеги имам едно въпросче:когато трябва да се включат перките за охлаждане първо малката ли трябва да се завърти или едновремено и двете защото при мен е така и след гасенето на колата и те спират а нетрябва ли да продължат да охлаждат.Благодаря
- divacheto
- Автомобил:
- Двигател:
По принцип трябва да охлаждат при изгасен двигател !
Но може да някой преди теб да ги е свързал с контакта за да икономисва акумолатора.
Пробвай следния вариант :
Като се включат перките загаси двигателя и дай на контакт и така ще разбереш дали са свързани с контакта !
А най е добре да отидеш при някой Жичка - Майстор ( но дето си разбира от занаята ) той да погледне.
Или някой колега от форума ако е патил по същия начин да те насочи за решението на проблема !
Но може да някой преди теб да ги е свързал с контакта за да икономисва акумолатора.
Пробвай следния вариант :
Като се включат перките загаси двигателя и дай на контакт и така ще разбереш дали са свързани с контакта !
А най е добре да отидеш при някой Жичка - Майстор ( но дето си разбира от занаята ) той да погледне.
Или някой колега от форума ако е патил по същия начин да те насочи за решението на проблема !
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Rakarov написа:chefito написа:Ще охлаждат ако има нужда....
Ама и двете ли, че при мен едната е по-малка и ми казаха, че била спомагателна а другата ми се върти по-често....
идея нямам....и след 1 час градско не съм ги чувал да работят след спиране....

- batkotivalio
- Автомобил: VW Golf TDI
- Двигател: AJM
- Контакти:
chefito написа:hdjfmr написа:И друго ми направи впечатление че стрелката минава 90 градуса много малко и за секунди пак се връща и това защо е така и дали има нещо общо с другото.
ми нормално е...
Ще ме прощаваш да е нормално тва не е Опел, а на голф още (слава богу) не съм видял стрелката да преминава 90 гр. при каквито и да е условия!!!
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
batkotivalio написа:chefito написа:hdjfmr написа:И друго ми направи впечатление че стрелката минава 90 градуса много малко и за секунди пак се връща и това защо е така и дали има нещо общо с другото.
ми нормално е...
Ще ме прощаваш да е нормално тва не е Опел, а на голф още (слава богу) не съм видял стрелката да преминава 90 гр. при каквито и да е условия!!!
Щото караш по-нов дизел затова не си виждал иначе си вдигат над 90 и Фолксвагените,а по въпроса и аз никога не съм чул перка да ми се върти след гасене на двигателя или градусите да минават 90!
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
batkotivalio написа:chefito написа:hdjfmr написа:И друго ми направи впечатление че стрелката минава 90 градуса много малко и за секунди пак се връща и това защо е така и дали има нещо общо с другото.
ми нормално е...
Ще ме прощаваш да е нормално тва не е Опел, [b]а на голф още (слава богу) не съм видял стрелката да преминава 90 гр. при каквито и да е условия!!![/b]
абе това сериозно ли е?????

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”