от как то сложих климатика нещо взе да се шашка компютъра прави някакви странни неща като от сорта държи високи обороти на празен ход
и на бензин ми тропа зверски аванса (на газ тва нещо го няма)одеве откачих акумулатора и вичко се оправи до следващото палене някъкви идеи или да направя захранването на компютъра през реле и така всеки път като изгаса колата да се рестартира компа
Последна промяна от lamer4e на Пет 25 юли 2008 12:29, променено общо 2 пъти.
че ти нямаш ли реле? газта като сложиха не сложиха ли един ресет на постоянния плюс за паметта му.....бързо бягай да запоят едно реленце....цялата екстра струва 10лв...
Колеги няма грешки на компа няма нищо мени зверски обороти всички датчици показват реални стойноси уж всичко е на ред държи високи обороти ,със кклиматик или без гори 14 на 100 а до преди 5 дни гореше 10 помагайтее
значи карах я в сержиз имам приятели кадето имат елкон и т.н. закачихая на компа само гршка за ламдата имаше която е нормално за газта след това я пробвах на бензин и си прави каквото поиска пак я закачихме на стенд и нямаше грешки а иначе това се получи откакто сложих климата но се пак не вярвам да качи 4 литра от нищо както казах и със и без разхода е еднакъв ! проста нямам идея после ще проверя да не съм откачил някой вакум някаде или нещо букса но ако бях откачил букса щтеше да набие гешка